הפרויקט ששובר את שיאי המחירים בבאר שבע יוצא לדרך

הפרויקט ששובר את שיאי המחירים בבאר שבע יוצא לדרך
רמות קינג רואי זווית ציפור

התקבלו היתרי הבניה ל-47 יחידות בפרויקט 'רויאל קינג קונספט' בשכונת רמות

בפרויקט היוקרתי ששובר את שיאי המחירים בבאר שבע נמכרו עד כה כבר 17 יח"ד, במחירים הנעים בין 2.320 ל-2.650 מיליון ₪  * כעת, עם קבלת היתרי הבנייה, אומר מנהל השיווק של חברת הנדל"ן 'ארזים' (ג.י.א) מקבוצת אורון אחזקות והשקעות, המקימה את הפרויקט: "קצב המכירות המהיר מעיד על הצמא הגדול לדיור יוקרה בשכונה המבוקשת" * רבים מהרוכשים – משפרי דיור מבאר שבע עצמה

רמות קינג רואי זווית ציפור
רמות קינג רויאל – קרדיט ארזים (ג.י.א)

התקבלו אישורי הבניה הסופיים לפרויקט רויאל קינג קונספט בשכונת רמות בבאר שבע, וכבר שליש מ-47 יחידות הדיור היוקרתיות ביותר באזור באר שבע נחטפו. מתחם הווילות והקוטג’ים החדש נמצא באזור הצפון מערבי של שכונת רמות האיכותית, צמוד לכביש היציאה המהיר מהשכונה, לכיוון מרכז הארץ ובסמיכות לכביש 40. מדובר בשכונת וילות וקוטג'ים מרהיבה, הכוללת 47 קוטג'ים ווילות, אשר חלקן נהנים מבריכת שחייה פרטית בחצר.

בחברת 'ארזים' (ג.י.א) מצפים כי אישורי הבניה יאיצו את קצב הרכישות, שממילא הינו גבוה במיוחד לפרויקט ברמה כזו. "ההתעניינות האדירה בפרויקט והמכירות לא נרגעו מאז אירוע ההשקה, והסיבה לכך מובנת. מדובר בפרויקט היוקרתי ביותר בבאר שבע, שנהנה ממפרט ייחודי שטרם נראה כמותו בעיר", אומר גל קסטל, מנהל השיווק בחברת 'ארזים' (ג.י.א), מקבוצת אורון אחזקות והשקעות. 

"אנחנו מאמינים באיכות ללא פשרות, והפרויקט ברמות ממחיש זאת בצורה הברורה ביותר. לא התפשרנו על אף פרט במפרט ובתכנון יחידות הדיור, וההקפדה על הפרטים הופכת את המוצר המוגמר למושלם עבור משפחות רבות", אומר קסטל.

"מבחינת רוכשי הדירות עצמם- הופתענו מאוד מגל הביקושים הגדול שהגיע מתושבי באר שבע עצמה, שבוחרים לשדרג את איכות חייהם ולעבור לגור בדירת חלומות בעיר. אנחנו שמחים על ההזדמנות שקיבלנו, לאפשר פתרונות מגורים יוקרתיים ואיכותיים בשכונה המובילה בעיר ב״ש למשפחות המעוניינות בכך", מוסיף קסטל.

עד כה, נמכרו בפרויקט 17 קוטג'ים ו-וילות, מתוך סך 47 יח"ד הזמינות בפרויקט. היחידות נמכרו במחירים הנעים בין 2.320 ל-2.650 מיליון ₪ – מחירים שוברי שיאים בבאר שבע. "מדובר במוצר ייחודי. יח"ד רחבת ידיים, על שטח פרטי, הכוללת חצר ובריכה, במפרט מאוד גבוה ובמחיר הגיוני", אומר קסטל.

"חשוב לציין שהפרויקט הזה הוא הזדמנות נדירה ואחרונה למי שרוצים לגור בפאתי העיר ולרכוש בית פרטי מרווח בשכונת רמות המבוקשת. כל זאת לפני שתיושם בשטח תכנית המתאר, שתתמקד באזור מרכז העיר, על חשבון אזורי המעטפת", מוסיף קסטל.

מנכ"ל חברת ארזים (ג.י.א), מריו קופל: "באר שבע היא יעד מוביל בתחום הנדל"ן, מה שמביא לכניסתם של תושבי ערים שכנות לעיר והתחזקות של האוכלוסייה. באר שבע ממותגת וממוצבת היום יותר טוב מאי פעם, היא מגיעה לשיאי ביקוש בתחום הנדל"ן עם סטנדרט בניה הולך ועולה. מי שקונה דירה בב"ש לא מסתפק בדירת שיכון ישנה, אלא רוצה דירה חדשה ומפוארת. זהו הפרויקט השישי של חברת ארזים בבאר שבע בכלל והחמישי  שלנו בשכונת רמות בפרט. נתון זה מוכיח את האמונה שלנו כחברה בעיר באר שבע ועל כך שהיא עיר עם פוטנציאל נדל"ני מהשורה הראשונה."

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
גאווה מקומית כמו אוזניות מבטלות רעש – רק למכונות ענק המהפכה של AVEX בעיבוד השבבי
הכירו את הסטארט-אפ AVEX: פיתוח חדשני של ד"ר זיו ברנד...
מנהיגות בנתיבי המחר: כנס "מורשת העתיד" של ויצו באר שבע הפגיש בין היסטוריה לחדשנות נשית
באירוע מרגש שנערך השבוע בבית ויצו באר שבע, תחת הכותרת...
יום סגול" במדבריום: שיתוף הפעולה בין ICL , בית החולים סורוקה וקהילת הנגב למען ילדים עם אפילפסיה
כ-500 ילדים ובני משפחותיהם, לבושים סגול, השתתפו בשבוע שעבר בהפנינג...
שלב נוסף בתוכנית ההאבים של השרה רגב: מתניעים את תוכנית מתח"מ באר שבע צפון
השרה רגב: "אנו ממשיכים להרחיב את רשת ההאבים, המחברים את...
מחברים את הנגב למרכז: משרד התחבורה וחברת חוצה ישראל מקדמים שלב נוסף בפרויקט הלאומי "מסילת הדרום"
השרה רגב: "מסילת הדרום מחברת את הנגב למרכז ומקצרת מרחקים...
ביום שישי האחרון העיר אופקים לבשה חג: רשת "בום" של אלי להב ממשיכה להתרחב והיא פותחת את הסניף ה-20 שלה באופקים
אלי להב ובנו אמיר להב לא נחים על השמרים וממשיכים...
הדרום על המפה: אירוע VIP לרגל השקת חנות LEGO הרשמית בבירת הנגב - בבאר שבע
בחמישי האחרון (30.4) נערך אירוע VIP בעופר גרנד קניון באר...
"העלמה והמוות" חגיגית בתיאטרון באר שבע
הפנים של חברות וחברי אגודת הידידים שירדו מאולם התיאטרון אמש...
מצפה רמון בתנופת פיתוח: בהובלת שר הבינוי והשיכון חיים כץ, נחתם הסכם פיתוח כוללני עם המועצה המקומית מצפה רמון
כ-3,000 יחידות דיור חדשות והשקעה של כ-800 מיליון ₪ בפיתוח בהובלת...
בשורה למערכת הבריאות בדרום: מסלול לימודים חדש ב-SCE: תואר ראשון בדימות רפואי
התכנית תיפתח כבר באוקטובר הקרוב בקמפוס באר-שבע של SCE המכללה...
דילוג לתוכן