האסיפה הכללית של התאחדות התעשיינים מרחב דרום תתקיים בשבוע הבא

האסיפה הכללית של התאחדות התעשיינים מרחב דרום תתקיים בשבוע הבא
אבינעם שקד---קרדיט צילום דייגו מיטלברג

ביום שלישי בשבוע הבא (20.11) תתקיים האסיפה הכללית של התאחדות התעשיינים מרחב דרום. האסיפה, המתכנסת פעם בשנתיים, תתקיים במתחם "סמילנסקי בוטיק" בעיר העתיקה באר שבע, ובמהלכה יכריזו על היו"ר החדש של מרחב דרום ועל חברי הנהלת המרחב.

אבינעם שקד—קרדיט צילום דייגו מיטלברג

התאחדות התעשיינים מרחב דרום מתכוננת לאסיפה הכללית שתתקיים ביום 20 לנובמבר 2018. לאחר שנתיים, הנהלת מרחב דרום מסיימת קדנציה עתירה בפעילות ועשייה למען התעשייה הדרומית. במהלך האסיפה יוכרזו שמות 14- חברי ההנהלה החדשים ויחד איתם, יו"ר מרחב דרום החדש שיחליף את אבינעם שקד, היו"ר הנוכחי.

חברי ההנהלה ויו"ר המרחב החדשים יבחרו באמצעות הצבעה של כלל החברים בהתאחדות התעשיינים מרחב דרום. בשבועות האחרונים הגישו מנכ"לים ותעשיינים רבים בדרום מועמדות לתפקידים אלו. תפקידי היו"ר וההנהלה מאפשרים לבכירי התעשייה הדרומית, החברים בהתאחדות התעשיינים, להוביל, ליזום ולהשפיע על עתיד התעשייה הדרומית ופעילותם של תעשייני הדרום, וכן לקחת חלק פעיל בעשייה של המרחב בפרט והתאחדות התעשיינים בכלל.

יו"ר המרחב המכהן, התעשיין אבינעם שקד, מנכ"ל ובעלי חברת שריונית חסם דלתות איכות בע"מ, מסיים קדנציה כפולה ועשירה בת 4 שנים, במסגרתן הוביל, יחד עם הנהלת המרחב ומנהל המרחב, אביב חצבני, שינויים מרחיקי לכת בפעילות התאחדות התעשיינים – מרחב דרום, הן ברמה האזורית והן ברמה הפרטנית למתן שירות אישי לתעשייני הדרום.

בהתאם לתקנון התאחדות התעשיינים מרחב דרום, מוגבלת כהונת היו"ר לשתי קדנציות בלבד. אין ספק כי מחליפו של אבינעם שקד עתיד להיכנס לנעליים גדולות, אך באותה הנשימה משאיר שקד ירושה ראויה עם עומק שירות פרטני לתעשיינים והשפעה אזורית רחבה.

אבינעם שקד, מנכ"ל שריונית חסם ויו"ר מרחב דרום היוצא מסר: "אני מסיים השנה שתי קדנציות מלאות עשייה במרחב דרום. אלו היו ארבע שנים בהן, יחד עם ההנהלה וצוות המרחב, יזמנו, קידמנו והשפענו על התעשייה הדרומית לאין שיעור. אלה היו ארבע שנים מאתגרות לתעשייה הדרומית. בשנים אלו, נתקלנו בחסמים ובאתגרים רבים, אך מצד שני גם קידמנו יוזמות נפלאות וקידמנו שיתופי פעולה מקצועיים עם גורמים מרכזיים בנגב, זאת מתוך ראייה משותפת לקידום התעשייה והכלכלה הדרומית ולפרוץ גבולות. התעשייה היא עוגן כלכלי מרכזי וחשוב בנגב ולנו כהנהלה יש אחראיות להוביל אותה למקום הנכון. אני כמובן עומד תמיד לרשות יו"ר המרחב הנכנס, הנהלת המרחב, צוות המרחב ובעבור כל תעשיין באופן פרטני".

אביב חצבני מנהל מרחב דרום של התאחדות התעשיינים סיכם: "יו"ר והנהלת המרחב הם הלב הפועם והיוזם מאחורי פעילותנו ומהווים מוקד מרכזי בתעשייה הדרומית. ההנהלה ממלאת תפקיד מרכזי בפיתוח הכלכלי של התעשייה והנגב ויש להם את הזכות לקחת חלק בתנופה המשמעותית הזו שרק הולכת ומתעצמת. ליו"ר והנהלה חזקים ומובילים השפעה משמעותית על עיצוב פעילות המרחב והשפעתו בסביבה האזורית הדרומית וכן ברמת התעשיין הבודד. אני מאחל הצלחה רבה לכל המתמודדים ולחברי ההנהלה והיו"ר החדשים שיבחרו".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
אירוע חווייתי לכל המשפחה - 'חיות הבר בערבה' סדנאות, משחק בריחה, סיורים ליליים, דוכנים ועוד
יום חמישי 18.6 | תחנת מחקר 'יאיר' בחצבה 'חממת הערבה'- המרכז...
תלמידות "מבואות הנגב" קטפו את המקום הראשון בגמר תחרות 'אקו-רפואה' הארצית
תלמידות מגמת מדעי הרפואה מבית הספר "מבואות הנגב" זכו במקום...
"בונים את דור העתיד של הרפואה בדרום" שיבא העניק מלגות לסטודנטים לרפואה שיעבדו בביה"ח החדש בנגב
9 סטודנטיות וסטודנטים לרפואה קיבלו בשבוע שעבר מלגה שנתית מחברת...
"פתאום שמענו פיצוץ אדיר"
סוכנת הביטוח שניר יעקב, שהתגוררה בבאר שבע בזמן נפילת טיל...
מהפכת הפוד-טראקס בבאר שבע ממשיכה: ה"ג'ונאם" נחנך באירוע חגיגי במעמד ראש העיר
ה"ג'ונאם" שנחנך באירוע חגיגי בגן הפעמון בבאר שבע במעמד ראש...
לא עומדים מהצד: תלמידי ביה"ס בן גוריון בנס ציונה פיתחו פתרון AI למאבק באלימות בקרב בני נוער
בעוד מקרי הבריונות ברשת ממשיכים להדאיג הורים ואנשי חינוך רבים,...
סמינר הדמוקרטיה בירושלים: כך מחנך תיכון דרור רמון למעורבות אזרחית
"הבנתי שאם משהו מפריע לי, אני יכולה לקום ולנסות לשנות...
קו החוף של אשקלון מתחדש: חוף ים מוסדר לצד מתחמי שיט ופנאי
אושרה להפקדה בוועדה המחוזית דרום תוכנית 'חוף רחצה - צפון...
מחזקים את עוטף עזה: הוועדה המחוזית דרום אישרה להפקדה את תוכנית משרד הבינוי והשיכון להקמת היישוב החדש "חנון" עם כ-500 יחידות דיור
הוועדה המחוזית לתכנון ובנייה דרום החליטה להפקיד את התוכנית להקמת...
"לא ידעתי מאיפה להתחיל": מאז השבעה באוקטובר מטה שירות חרבות ברזל מסייע ליותר מ-860 משפחות שכולות להתמודד עם הבירוקרטיה שאחרי האובדן
מאחורי כל "הותר לפרסום" יש משפחה שנאלצת להתמודד לא רק...
דילוג לתוכן