במקום דירות שיכון – דירות מעוצבות: הסטודנטים של ב"ש משדרגים את המגורים בדירות של האדריכל אילן פיבקו!

במקום דירות שיכון – דירות מעוצבות: הסטודנטים של ב"ש משדרגים את המגורים בדירות של האדריכל אילן פיבקו!

בימים אלה, כשהסטודנטים באוניברסיטת בן גוריון מתחילים לבחון היכן יגורו בשנת הלימודים הבאה, מושק פרויקט PIVCO ACADEMIC – פתרון חדש ושונה בנוף מגורי הסטודנטים בעיר. הפרויקט המשווק על ידי חברת "תלתן החזקות" תוכנן על ידי האדריכל הנודע אילן פיבקו, ומכיל 207 יחידות דיור המותאמות לסטודנטים. הפרויקט, שנמכר במהירות למשקיעים זריזים שזיהו את הפוטנציאל, החל באיכלוס וחתימת חוזים בימים אלה, כאשר מלבד סטודנטים ניתן לראות בין השוכרים גם רבים מהצוותים הרפואיים של בית החולים סורוקה בשל הקירבה של הפרויקט הן לאוניברסיטת בן גוריון והן לבית החולים.

הפרויקט ממוקם ברחוב גוש עציון בשכונה ג', ומכיל דירות 4 ו-5 חדרים מאובזרות במקלחות ושירותים בכל חדר מתוך קריצה תכנונית לקהלי היעד – דירות שותפים. לכל דירה צמודה מרפסת שמש של כ-14 מ' וחניה בטאבו. הקומפלקס כולו שוכן בליבו של מרכז מסחרי שהותאם בבנייתו למרקם השכונתי, כך שדיירי המתחם יוכלו להנות ממגוון של שירותים בסמוך לביתם.

ב"תלתן החזקות" מספרים כי הפרויקט הוקם כמענה למצוקת הדיור החריפה הקיימת בבאר שבע עבור סטודנטים רבים שמגיעים ללמוד בבן גוריון וגרים מחוץ לעיר. "יש לא מעט סטודנטים שמשלמים הרבה מאוד כסף על מגורים בדירות שיכון מתפוררות כי בעלי הנכסים בשכונות באזור לא ממהרים לשפץ אותן בגלל שלסטודנטים אין פתרונות אחרים בסביבה", אומרת אילנה טנא, הבעלים ומנכ"לית של "תלתן החזקות". לדבריה, "משקיעים רבים הבינו את הפוטנציאל ברכישת נכס לטובת מגורי סטודנטים, אשר מחפשים בנרות דירות איכותיות ונעימות, בקרבה נוחה לאוניברסיטה. אנחנו גם מאמינים כי הפרויקט ישפיע על כל האזור, ויביא לכך שבעלי הנכסים באזור יבינו שהסטודנטים היום מתוחכמים ולא מתפשרים על איכות בתמורה לשכר הדירה שהם משלמים להם".

למרות שמדובר בפרויקט חדשני שמוגש לדיירים הצעירים "מהניילון", מחירי השכירות בפרויקט אינם שונים מהמחירים הנהוגים באזור בדירות ישנות. מדובר בממוצע של 1,200 ₪ בלבד לחדר בדירה מאובזרת בפרויקט. על כך אומרים ב"תלתן החזקות" כי "הפרויקט תוכנן מלכתחילה כדיור בר השגה, ולמרות שהוא נושא את שמו של האדריכל אילן פיבקו הדגש היה בו לשים לב גם לנוחות של הסטודנט וגם ליכולת שלו לשלם מחיר מוגבל במקביל לשכר הלימוד האוניברסיטאי שהוא נדרש לו והוצאות המחייה".

מתוך אמונה בפרויקט ובהצלחתו, חברת "תלתן החזקות" לקחה על עצמה את ניהול הפרויקט ואף הקימה משרד יעודי בלב הקומפלקס שייתן את המענה לשוכרים ולבעלי הנכסים.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
עשור למסורת האהובה על תלמידות ותלמידי אופקים: כ-300 תלמידים ותלמידות מאופקים זכו באות מצטייני ראש העיר
כ-300 תלמידות ותלמידים מבתי הספר היסודיים באופקים השתתפו השבוע בטקסי...
רחוב הגורן מתחדש
עיריית אופקים בפרויקט התחדשות בשטחים המשותפים של הבניינים. עשרות מתושבות ותושבי...
עושות היסטוריה בשחקים: 19 נערות מאופקים סיימו את שנת הפעילות הראשונה בתוכנית "צוות AIR"
במסגרת התוכנית, שפועלת בעיר כחלק ממדיניות קידום המצוינות של עיריית...
מקום של חיים שנושא את זכרם של מי שחייהם נגדעו: תחנת האחיות בסורוקה הוקדשה לזכר משפחת קפשיטר
לאחרונה נחנכה תחנת האחיות במחלקה לגריאטריה בסורוקה מרכז רפואי אוניברסיטאי,...
הבית של החופש הגדול בדרום: סינמה סיטי באר שבע מציע חוויית בילוי משפחתית במקום אחד
מתחם הבילוי בבאר שבע יציע במהלך חודשי הקיץ שילוב של...
עושים כבוד לטבע הצלחה לאירוע 'חיות הבר בערבה' שהתקיים בערבה התיכונה עם מחווה מרגשת לחוקר הטבע סר דייויד אטנבורו ליום הולדתו ה-100 וחנוכת מרחב למידה "ממלכת הזנבנים" בשמורת שיזף
הצלחה לאירוע 'חיות הבר בערבה' שהתקיים בתחנת מחקר 'יאיר' בערבה...
רשות הטבע והגנים: מבצע "התכנסות" במעמקים: הצצה לתיעוד המיוחד של העתקת אלמוגי ענק באילת
מבצע סביבתי והנדסי חסר תקדים מתרחש בשנה האחרונה לחופיה של...
כינוס חירום של ראשי ועדי העובדים ובכירי ההסתדרות במלון בים המלח
מהלכי הממשלה לקידום תזכיר חוק זיכיון ים המלח, והחשש הגדול...
קיץ של חוויות ויצירה לילדים בחופשת הקיץ: מגוון פעילויות, מופעים וסדנאות בחופש הגדול ללא תשלום – לכל המשפחה. במהלך חודש יולי בעופר קניותר
במהלך החופש הגדול, חופשת הקיץ, מציע עופר קניותר, בנס ציונה,...
רשות הטבע והגנים השיקה את "הצליל השמיני" התערוכה השנתית במערות הפעמון בגן הלאומי בית גוברין
רשות הטבע והגנים השיקה אמש (א') את "הצליל השמיני", תערוכת...
דילוג לתוכן