בית הספר אמי"ת טכנולוגי בבאר שבע פותח התמחות בעיצוב שיער

בית הספר אמי"ת טכנולוגי בבאר שבע פותח התמחות בעיצוב שיער
צילום באדיבות אמית טכנולוגי

ההתמחות החדשה בעיצוב שיער תהיה חלק ממגמת עיצוב של בית הספר והשנה נפתח המחזור הראשון עם 15 תלמידים

שנת הלימודים בבית הספר אמי"ת טכנולוגי בבאר שבע נפתחה עם בשורה חדשה לתלמידים היצירתיים וחובבי העיצוב, לראשונה נפתחה בבית הספר התמחות בעיצוב שיער, שהינה חלק ממגמת העיצוב. במסגרת המגמה לעיצוב, התלמידים בוחרים מקצוע בו יבצעו התמחות מעשית כחלק מלימודי המגמה, ההתמחויות שפעלו עד היום הן עיבוד עץ ועיצוב גרפי, והשנה נפתחה התמחות חדשה בתחום עיצוב השיער.

אורכה של ההתמחות 3 שנים, והיא משלבת לימודי עיצוב שיער, לימודי טיפוח החן, אומנות שימושית ולימודים של תולדות האומנות. את ההתמחות מעביר הספר הבאר-שבעי והמומחה בתחום אבי אזורה, שמעביר לתלמידי ט'-יא' הכשרה של טכניקות שונות מעולם הספרות, הכרת החומרים השונים, כיצד לבצע מיומנויות שונות כמו תסרוקות, פן ועוד. בתום שלוש שנים תלמידי המגמה לעיצוב יקבלו תעודה מקצועית בהתאם להתמחות שביצעו, איתה יוכלו להתקדם ולהפתח במקצוע.

ציפי הרפנס, מנהלת בית הספר אמי"ת טכנולוגי סיפרה: "ההתמחות הייחודית קמה מתוך בקשה של התלמידים שהתעניינו במקצוע ומתוך ההקשבה התמידית של סגל בית הספר לרצונות התלמידים. המחזור הראשון יצא לדרך בתחילת שנת הלימודים האחרונה ובו 15 תלמידים מלאי פוטנציאל בתחום, שחלקם כבר עובדים כספרים במספרות רשמיות, אנחנו שמחים על ההיענות ומקווים שבעתיד ההתמחות בעיצוב שיער תגיע ל10 יחידות בגרות.  את ההתמחות מעביר לתלמידים הספר המקצועי אבי עזורה, שגדל בשכונה ד' וכיום חזר לשכונה כדי לתרום ולהעצים את השכונה ותלמידיה. מגמת העיצוב של בית הספר הולכת ומתפתחת, קשובה ומתעדכנת לנעשה בשוק העבודה, וכדי שנוכל להמשיך ולהתפתח אנחנו מחפשים שיתופי פעולה עם הקהילה."

בית הספר אמית טכנולוגי פותח התמחות בעיצוב שיער
צילום באדיבות אמית טכנולוגי
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מוכנים לרוץ בלילה? המדריך המלא למרוץ הלילה של באר שבע
ביום רביעי הקרוב (9.9.26), אלפי רצים ורצות יעמדו על קו...
החגים של פלאנט באר שבע: מנוי משפחתי, מזנון מפתיע ושוברי קופות לכל המשפחה
מתחם הקולנוע פלאנט באר שבע מציג מגוון פעילויות והטבות המיועדים...
מהכיתה לתעשייה: תיכון "יוצר עתיד באר-שבע" קיים את יום החשיפה והשילוב השנתי לתלמידי שכבה י"א שיצטרפו לתעשייה הטכנולוגית המובחרת כעובדים מן המניין במסגרת ההכשרה המעשית של מגמות הלימוד
תלמידי שכבה י"א בבית הספר נפגשו עם בכירים מ־12 המפעלים...
לרגל הזכיה בפרס החינוך הארצי: בכירי אגף שחר והעירייה בביקור חגיגי באמית טכנולוגי אשקלון
בית החינוך אמית טכנולוגי אשקלון ציין השבוע מפגשים מרגשים במיוחד,...
שלוש שנים ל-7 באוקטובר: שכונה חדשה קמה בקיבוץ נחל עוז בסיוע קק”ל
שכונת מגורים חדשה נחנכה בסוף השבוע בקיבוץ נחל עוז, שנפגע...
בשיא עונת קטיף הענבים ורגע לפני ראש השנה ביקרה משלחת מטעם ארגון מגדלי הפירות בכרמים ובבית האריזה של "ענבי טלי"
מנכ"ל ארגון מגדלי הפירות: "מושב לכיש ו"ענבי טלי" הינם מודל...
פארק האריה – פארק משחקים ענק וחדש בירוחם, בעלות של 6 מיליון ₪, נפתח לתושבי העיר
עו״ד נילי אהרון, ראש עיריית ירוחם והלן רות ניצן, מייסדת...
נשיא המדינה בהתייחסות לפשיעה ולאלימות בנגב: ״חייבים להמשיך ולבנות את הנגב באמצעות מתן הזדמנויות לכולם, אבל קודם כל באמצעות מאבק בלתי מתפשר בפשיעה - בכל הכוח ובעזרת הרשויות וגורמי האכיפה״
נשיא המדינה יצחק הרצוג, השתתף היום, יום חמישי, כ״א באלול,...
מבלים בסוכות באילת – ללא תשלום!
פסטיבל אילת לתיאטרון רחוב חוזר לעיר! והפעם – פסטיבל פנטזיה:  הקרקס...
מהכיתה להייטק: המורים שמפתחים את האפליקציות של בתי הספר
עם פרוץ מלחמת "חרבות ברזל", תלמידי כפר הנוער "עתיד" ע"ש...
דילוג לתוכן