את הקסם של המנות הייחודיות במסעדת "יקוטה" כל באר שבעי מכיר. בימים אלו לקראת החגים, המנות של בבר בן-מויאל, הבעלים והשף של מסעדת "יקוטה" המרוקנית, יוצאות לראשונה מזה 50 שנה, מכותלי המסעדה ומגיעות אל ערב החג שלכם.

מסעדת "יקוטה" היא מוסד ותיק בבאר שבע הקיים 55 שנה והיא שוכנת בעיר העתיקה של באר שבע. מאחורי המסעדה היוקרתית עומד אדם אחד – בבר בן-מויאל, המבשל את האוכל שעובר בדורות אצלו במשפחה כבר עשרות שנים. בבר מעביר את הסועדים שנכנסים למסעדה שלו מסע של טעמים, ריחות ואוירה ייחודית. הוא אחראי לכל פרט במסעדה המוקפדת, מהמנות ועד האירוח, וכעת אחרי שנים ארוכות, המנות שלו יוצאות לראשונה מחוץ לכותלי המסעדה כדי להפוך את ערב החג של רבים לטעים יותר, צבעוני יותר ומיוחד יותר.

בין המנות שניתן להזמין: הקוסקוס המרוקני, תבשילי בשר מגוונים הנעשים בטכניקות טאז'ין (הקדרה המרוקנית) והסלטים המרוקנים האותנטיים של יקוטה. את כל אלה ועוד, תוכלו להזמין מראש, להגיע לקחת מהמסעדה, ולאכול בשולחן ערב החג.
בבר בן-מויאל, שף ובעלי מסעדת יקוטה: "בעקבות התקופה שעוברת על כולנו, החלטתי להוציא את מטעמי המסעדה החוצה כדי לתת גם למי שלא יכול לצאת מהבית, להנות מאוכל עשיר בטעמים שימלא להם את שולחן החג בניחוחות של מרוקו, ויביא להם את המסעדה אל הבית".
להזמנות: 050-794-9495