אתגר המשפחות הגדול בישראל התקיים באילת

אתגר המשפחות הגדול בישראל התקיים באילת
צילום: באדיבות יוסי לזרוף

המטרה: הנגשת הספורט לילדים ובני נוער וחינוך למניעת אלימות וגזענות בספורט. אתגר משפחות גדול שנערך באילת.

אתגר כזה עוד לא היה בישראל: עשרות משפחות השתתפו באירוע התחרויות המשפחתי הגדול ביותר בישראל שהתקיים באילת. האתגר אותו קיימה ליגת מאמאנט, כלל 22 מקצועות, בהם שחיה, כדורגל, כדורסל, קטרגל, אבאנט, משיכת חבל, קידנט, טניס, טניס שולחן, כדורעף ומאמאנט כמובן, והתקיים בשיתוף מרכז הפועל ובחסות Delta Fit. מלבד התחרויות, השתתפו המשפחות באימונים במקצועות הספורט השונים, ולמדו על הערכים האולימפיים, כאשר הדגש עמד על הנגשת הספורט לכולם וחינוך למניעת אלימות וגזענות בספורט.

במסגרת האתגר, התקיימה הרצאתה של פסיכולוגית הספורט צופית תדמור, ששיתפה בטיפים להורים המעוניינים שילדיהם יתמידו בפעילות גופנית. להלן מספר טיפים חשובים שהוצגו בהרצאה:

צילום: באדיבות יוסי לזרוף

• חשוב שילדינו ייקחו חלק בפעילות ספורטיבית. בדרך זו אנו עוזרים להם לשמור על בריאות גופם לצד חיזוק הערכה והדימוי העצמי שלהם.

• על מנת לרתום את ילדינו לספורט כדאי שניתן להם להחליט במה הם רוצים לעסוק. בין אם זה ספורט יחידני או קבוצתי, הדבר החשוב ביותר הוא שיבחרו פעילות אותה הם אוהבים ואליה הם המתחברים.

• פעילות ספורטיבית הגורמת הנאה מבטיחה התמדה לאורך זמן ולכן פחות משמעותי באיזה ענף ספורט הם יבחרו, ובלבד שיכניסו את הפעילות הגופנית לשגרת יומם.

• עלינו ההורים לתמוך בבחירות של ילדינו על ידי סיוע כלכלי וטכני (הסעות, אספקת ציוד, תשלומים) ולגלות יחס ומעורבות חיובית בנעשה.

מייסדת ויו"ר מאמאנט, עפרה אברמוביץ': "האירוע גיבש את כל המשפחות סביב הספורט, כשלצד התחרויות עסקנו גם בפעילות הסברתית בנושא מניעת האלימות בספורט, נושא שהמועצה להסדר הימורים פועלת בו רבות ואנחנו במאמאנט שמחים לקחת בו חלק ולתרום לחינוך לאהבת הספורט ולהוצאת האלימות ממנו".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
"להדביק את הטוב": עיריית באר שבע ביוזמה קהילתית מרגשת לקראת יום המעשים הטובים
לקראת יום המעשים הטובים ה-19, שיתקיים ב-18/3/25 עיריית באר שבע,...
בפסח הזה - הי דרומה!
עד להגדת חבל ימית במושב דקל, לא רחוק מכרם שלום. למה?...
הסוד ההודי העתיק בערד – הרצאת השראה ללא עלות
מה משותף למהנדסת הייטק, חדרון חשוך במקדש עתיק בהודו עתיק,...
טקס הענקת תעודות הצטיינות לשנה"ל תשפ"ד במכללה האקדמית ספיר
מוקירים את משרתי ומשרתות המילואים במלחמת 'חרבות ברזל' – במסגרת טקס...
לראשונה בדרום – מסלול לתואר ראשון בכלכלה עם התמחות בשמאות מקרקעין במכללת ספיר
המכללה האקדמית ספיר שבנגב המערבי פותחת לראשונה מסלול לתואר ראשון...
הצדעה לדרום: חברת RAD משיקה דור חדש של מעבדים מתקדמים עם השם ״בארי״
חברת RAD  החליטה להעניק לדור החדש של מעבדי ה-ASIC שפיתחה,...
המסע חזרה הביתה של קיבוץ ניר יצחק: קמפיין גיוס לשיקום הקיבוץ שנפגע באירועי ה- 7 באוקטובר
קיבוץ ניר יצחק, אחד מהקיבוצים הגדולים והמשמעותיים בחבל אשכול, אשר...
SHAMANS OF SOUND לאחר ההצלחה האדירה של הפעם הראשונה - פסטיבל שאמאנס אוף סאונד חוזר לכפר הנוקדים ליומיים של ריטריט מוזיקלי מדברי יוצא דופן
פסטיבל שאמאנס אוף סאונד חוזר זו הפעם השנייה לכפר הנוקדים,...
בני ובנות נוער מהערבה נסעו לכיכר החטופים – לציון 500 ימים לשבי אזרחי ישראל בעזה- בקריאה לשובם של כל החטופים הביתה!
ראשי רשויות מקומיות, בכירי המשק, חברי פורום העסקים של ישראל...
מלגות על שם יאיר גוראון ז"ל, בן קיבוץ נאות מרדכי הוענקו לסטודנטים מצטיינים העוסקים במחקרים חקלאיים
רן גוראון, מנכ"ל בזק היוצא ובנו של יאיר גוראון ז"ל...
דילוג לתוכן