אני ואת נעצב את העולם

אני ואת נעצב את העולם
צבי תקשורת והוצאה לאור

"ללביאה אמיתית לא אכפת מה חתולי רחוב אומרים עליה"

"למילים יש כוח, היום את פוגעת מחר את נפגעת "

"אל תלך אחרי העדר, גם להיות שונה זה בסדר"

 

המעצבת האקטיביסטית גל צייכנר הצטרפה לפרויקט "נערות מעצבות עולם" של עמותת יחדיו. לאורך הפרויקט נערות המטופלות בבתים חמים בעמותה עברו סדנאות מעצימות שבסופן עיצבו חולצות עם מסרים מחזקים.

ביום שישי (14.9) תתקיים מכירה של החולצות בדיזינגוף סנטר, כל ההכנסות מהמכירה יחזרו לקידום פרויקטים נוספים בבתים החמים.

יום שישי, 14.9, בין השעות 9:00-15:00

נערות בסיכון ימכרו חולצות שעיצבו
צבי תקשורת והוצאה לאור
נערות בסיכון ימכרו חולצות שעיצבו
צבי תקשורת והוצאה לאור
נערות בסיכון ימכרו חולצות שעיצבו
צבי תקשורת והוצאה לאור

במסגרת פרויקט "נערות מעצבות עולם" של עמותת יחדיו, נערות הבתים החמים חברו למעצבת גל צייכנר ועיצבו חולצות עם מסרים מעצימים ומחזקים. צייכנר, אושיית אופנה אקטיביסטית מובילה מאסה במגדריות שחנויות האופנה מציעות ויצרה מוצר שרוצה לשבור את המוסכמות ולחנך דור חדש של תפיסה מגדרית וצבעוני. המותג שיצרה, pink is for boys, ייתן פלטפורמה לעיצובי הנערות שליוותה בתהליך.

בפרויקט השתתפו עשרות נערות מ-17 הבתים החמים שמפעילה העמותה והממומנים ומפוקחים על ידי משרד העבודה והרווחה. לאורך השנה, הבנות עברו סדנאות מעצימות בנושא העברת מסרים ודנו בנושאים המעסיקים בנות בגילן, כמו ביטחון עצמי, מסוגלות אישית, הפרעות אכילה, בעיות עם ההורים, התמודדות עם הסביבה ועוד. כל העיצובים השתתפו בתחרות שבסופה נבחרו שלושת המקומות הראשונים של הבתים החמים בערד דימונה וקריית גת. החולצות יימכרו באירוע המכירה המיוחד בדיזינגוף סנטר בו ישתתפו הנערות עצמן וכל ההכנסות מהמכירה יחזרו לטובת פעילויות נוספות להעצמת הנערות בשנה הבאה. המכירה תתקיים בבניין A, קומה 2, מול פול אנד בר.

עדי לברון עטיה, מנהלת הבתים החמים בעמותת יחדיו ציינה "לפני כשנתיים יצאנו לפרויקט חדשני ״נערות משנות עולם״ במסגרתו חשפנו את הנערות, בין היתר, לנשים מובילות בחברה הישראלית. מה שמייחד את הפרויקט הזה הוא שהוא לא עבור הנערות, אלא איתן – הן שותפות פעילות ובחלק מהמקרים הן גם מובילות. זוהי גישה טיפולית שייחודית לבתים החמים ביחדיו וניתן לראות את תוצאותיה די מהר. כך למשל, כנס ארצי שהנערות הפיקו במסגרת הפרויקט זכה בפרס ארצי ובשנתיים האלה אנחנו הפכנו את הנערות לשותפות של ממש. זו מהות הפרויקט וזה מוכיח את עצמו – הן הפכו לאקטיביסטיות״.

מחירי החולצות – חולצה אחת – 35 ₪, 3 חולצות – 100 ₪. החולצות יימכרו במידות s-l ובמידות לילדים 8-12.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
תקווה, חיבור וכדורגל: מעל ל-200 ילדים יהודים וערבים נפגשו למפגש ספורטיבי מרגש בירוחם
השבוע התקיים בירוחם אירוע השיא של ליגת "מגן הקהילה מחוז...
עשור למיזם החברתי 'בית לגדול טוב' באופקים
תנובה והחברה למתנ"סים חוגגות עם תושבי אופקים עשור למיזם ומעבר...
תיאטרון עלמה באופקים השיק את תערוכת "אייכה" – מסר של תקווה, אמונה וחוסן קהילתי
עיריית אופקים ממשיכה לקדם יוזמות תרבותיות מקומיות; עשרות משתתפים בערב...
מהתעשייה לקהילה: הכנס הלאומי הראשון לקהילות עירוניות
חברת ICL גאה לקחת חלק בכנס הלאומי הראשון לקהילות עירוניות,...
ולתפארת הגיל הרך
עדי ניר לוי מנהלת גן 'קרקל' במושב חצבה בערבה התיכונה,...
עשור למיזם החברתי 'בית לגדול טוב' באופקים: תנובה והחברה למתנ"סים חוגגות עם תושבי אופקים עשור למיזם 'בית לגדול טוב' בעיר
המיזם הוקם במטרה להשקיע בדור העתיד ולייצר הזדמנויות לילדים מהפריפריה...
מכוורת פורת עין יהב- צילום דן בלילטי
'יום הדבורה הבינלאומי' ב-20 במאי
המועצה להאבקה ודבש: ללא פעולת ההאבקה של הדבורה לא יהיה...
מבקר המדינה מתניהו אנגלמן במפגש עם תושבי ניר עוז
המבקר אנגלמן לתושבי ניר עוז: "לממשלה יש מחויבות לבנות מסלול שיקום לכלל תושבי העוטף שנפגעו ב-7.10, בכל מקום בו יבחרו לגור"
מבקר המדינה ונציב תלונות הציבור, מתניהו אנגלמן, נפגש עם תושבי...
קרדיט צילום- תיירות הערבה התיכונה
תיירות מדברית עמדה במרכז הביתן התיירותי של מועצה אזורית הערבה התיכונה בתערוכת התיירות הבינלאומית 2025 IMTM
תחת הכותרת "תיירות מדבר", מותג ההולך ומתרחב בעולם התיירות הבינלאומי,...
באדיבות המכללה האקדמית ספיר
לראשונה: הנדסה במכללה האקדמית ספיר
המכללה האקדמית ספיר פותחת את המחלקה החדשה להנדסת תעשייה וניהול,...
דילוג לתוכן