אני ואת נעצב את העולם

אני ואת נעצב את העולם
צבי תקשורת והוצאה לאור

"ללביאה אמיתית לא אכפת מה חתולי רחוב אומרים עליה"

"למילים יש כוח, היום את פוגעת מחר את נפגעת "

"אל תלך אחרי העדר, גם להיות שונה זה בסדר"

 

המעצבת האקטיביסטית גל צייכנר הצטרפה לפרויקט "נערות מעצבות עולם" של עמותת יחדיו. לאורך הפרויקט נערות המטופלות בבתים חמים בעמותה עברו סדנאות מעצימות שבסופן עיצבו חולצות עם מסרים מחזקים.

ביום שישי (14.9) תתקיים מכירה של החולצות בדיזינגוף סנטר, כל ההכנסות מהמכירה יחזרו לקידום פרויקטים נוספים בבתים החמים.

יום שישי, 14.9, בין השעות 9:00-15:00

נערות בסיכון ימכרו חולצות שעיצבו
צבי תקשורת והוצאה לאור
נערות בסיכון ימכרו חולצות שעיצבו
צבי תקשורת והוצאה לאור
נערות בסיכון ימכרו חולצות שעיצבו
צבי תקשורת והוצאה לאור

במסגרת פרויקט "נערות מעצבות עולם" של עמותת יחדיו, נערות הבתים החמים חברו למעצבת גל צייכנר ועיצבו חולצות עם מסרים מעצימים ומחזקים. צייכנר, אושיית אופנה אקטיביסטית מובילה מאסה במגדריות שחנויות האופנה מציעות ויצרה מוצר שרוצה לשבור את המוסכמות ולחנך דור חדש של תפיסה מגדרית וצבעוני. המותג שיצרה, pink is for boys, ייתן פלטפורמה לעיצובי הנערות שליוותה בתהליך.

בפרויקט השתתפו עשרות נערות מ-17 הבתים החמים שמפעילה העמותה והממומנים ומפוקחים על ידי משרד העבודה והרווחה. לאורך השנה, הבנות עברו סדנאות מעצימות בנושא העברת מסרים ודנו בנושאים המעסיקים בנות בגילן, כמו ביטחון עצמי, מסוגלות אישית, הפרעות אכילה, בעיות עם ההורים, התמודדות עם הסביבה ועוד. כל העיצובים השתתפו בתחרות שבסופה נבחרו שלושת המקומות הראשונים של הבתים החמים בערד דימונה וקריית גת. החולצות יימכרו באירוע המכירה המיוחד בדיזינגוף סנטר בו ישתתפו הנערות עצמן וכל ההכנסות מהמכירה יחזרו לטובת פעילויות נוספות להעצמת הנערות בשנה הבאה. המכירה תתקיים בבניין A, קומה 2, מול פול אנד בר.

עדי לברון עטיה, מנהלת הבתים החמים בעמותת יחדיו ציינה "לפני כשנתיים יצאנו לפרויקט חדשני ״נערות משנות עולם״ במסגרתו חשפנו את הנערות, בין היתר, לנשים מובילות בחברה הישראלית. מה שמייחד את הפרויקט הזה הוא שהוא לא עבור הנערות, אלא איתן – הן שותפות פעילות ובחלק מהמקרים הן גם מובילות. זוהי גישה טיפולית שייחודית לבתים החמים ביחדיו וניתן לראות את תוצאותיה די מהר. כך למשל, כנס ארצי שהנערות הפיקו במסגרת הפרויקט זכה בפרס ארצי ובשנתיים האלה אנחנו הפכנו את הנערות לשותפות של ממש. זו מהות הפרויקט וזה מוכיח את עצמו – הן הפכו לאקטיביסטיות״.

מחירי החולצות – חולצה אחת – 35 ₪, 3 חולצות – 100 ₪. החולצות יימכרו במידות s-l ובמידות לילדים 8-12.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
תושב הדרום וקצין לשעבר בפיקוד דרום, אלכסנדר בסנביץ' מונה למנהל מפעל המיון ב"דודאים"
אלכסנדר בסנביץ' (53), תושב קריית גת, מונה למנהל מפעל המיון...
סוכות בין מדבר לים בצפון ים המלח: אירועי סוכות במועצה אזורית מגילות ים המלח
הים והמדבר מתערבבים זה בזה בשלל פעילויות אקסטרים לכל המשפחה,...
רשת מקס סטוק משיקה את סניף עד הלום
הסניף ה-65 של הרשת נפתח באזור תעשיה עד הלום ומתפרש...
שירות חדש ובלעדי למבוטחי מאוחדת באשקלון: בדיקות וטיפולי עיניים במכון "לומאל"
מכון העיניים "לומאל" יחל להעניק שירות ייחודי ובלעדי למבוטחי מאוחדת....
גל הירש: "להתעקש על ערך הניצחון והכרעת האויב מבלי לשגות באשליות ובקונספציות"
תא"ל (מיל') גל הירש אמר את הדברים השבוע בטקס הענקת...
'מהיר ועצבני' בחול המועד סוכות: גמר אליפות ישראל במרוצי דראג בערד
כ־100 מתחרים, אלפי כוחות סוס, מכוניות מהמהירות והקיצוניות בישראל וקרבות ראש...
סוכות בשוק העירוני בבאר שבע: "אוכלים בשוק" - פסטיבל האוכל של באר שבע יתקיים לראשונה בחוה"מ סוכות בשוק העירוני המתחדש
הפסטיבל החדש במימון משרד הנגב, הגליל והחוסן הלאומי מהווה הצדעה...
רשת גלי מתרחבת בדרום הארץ: פותחת לראשונה סניף בעיר אופקים בהשקעה של 1.2 מיליון ₪
לרגל הפתיחה תערוך מבצעים אטרקטיביים במיוחד: נעלי הספורט:  זוג שני...
"היה שם שקט, ואתה מדמיין איך המקום הזה נראה ב־7 באוקטובר": נבחרת "משפחה אחת" התאמנה בניר עוז לקראת מרתון שיקגו
עשרות בני משפחות שכולות הגיעו ביום שישי לניר עוז לאימון...
מוכנים לרוץ בלילה? המדריך המלא למרוץ הלילה של באר שבע
ביום רביעי הקרוב (9.9.26), אלפי רצים ורצות יעמדו על קו...
דילוג לתוכן