אינטל, החברה שמובילה את עידן הדאטה, ומרכז לאודר לתעסוקה משתפים פעולה לקידום תעסוקה בנגב בצל הקורונה

אינטל, החברה שמובילה את עידן הדאטה, ומרכז לאודר לתעסוקה משתפים פעולה לקידום תעסוקה בנגב בצל הקורונה
באדיבות מרכז לאודר

שיתוף פעולה חדש בין מרכז לאודר לתעסוקה לבין ענקית המחשבים אינטל מסייע לצעירים למצוא תעסוקה איכותית בנגב גם בימי קורונה באמצעות וובינרים מרחוק.

באדיבות מרכז לאודר

בימים אלה אינטל, אשר מהווה את אחד המעסיקים הגדולים בתעשיית ההייטק בנגב, חברה למרכז לאודר לתעסוקה אשר מסייע לצעירים למצוא תעסוקה איכותית בנגב בכדי לעודד צעירים לעבוד בעבודות איכותיות ולמנוע אבטלה.

במסגרת שיתוף הפעולה עולים וובינרים, ראיונות וטיפים במדיות החברתיות מהמומחים באינטל בנושאים שונים, אשר יסייעו לסטודנטים ובוגרים מחפשי העבודה בנגב. בוובינר שהתקיים בנושא הכנה לראיון עבודה דרך העיניים של אינטל, השתתפו מעל 100 צופים, ולמדו ממגייסת של אינטל איך כותבים קורות חיים מנצחים ועוברים בהצלחה ראיון עבודה.

כמו בכל המשק, גם באינטל הקורונה הכניסה שינויים בצורת העבודה, והעובדים שלא צריכים להגיע לחדר הנקי ממשיכים לעבוד מהבית. המומחים באינטל חולקים את הידע שצברו על עבודה יעילה מרחוק, דרך וובינר בנושא ארגונומיה סביבתית, אשר יסייע למעסיקים ולעובדים ליצור סביבת עבודה נוחה ויעילה גם מהבית, אשר תעזור לייעל את התפוקות בעבודה.  בנוסף התארחו נציגים מאינטל בתוכנית הרדיו "נותנים עבודה", וספרו על אסטרטגיות הגיוס של החברה, מהם המקצועות הנדרשים ומה צריך לעשות כדי לעבוד בחברה.

באדיבות מרכז לאודר

מרכז לאודר לתעסוקה אשר הוקם על ידי הפילנתרופ היהודי רון לאודר, ומופעל בשיתוף פעולה של אוניברסיטת בן גוריון ו- Jewish National Fund ארה"ב באמצעות ארגון ארץעיר, פועל לקידום התעסוקה בנגב ושואף לספק לסטודנטים ולבוגרי האוניברסיטה הזדמנויות ויתרונות בשוק התעסוקה בנגב, באמצעות ימי עיון, ירידי תעסוקה ועוד. בימים אלו שוקד המרכז על העברת הפעילות לאונליין וחיבורים אסטרטגיים למעסיקים בנגב.

חברת אינטל, המעסיקה כ-12 אלף עובדי בסה"כ, ושמפעילה מפעל ייצור מתקדם וחדשני בקרית-גת, היא אחת החלוצות בתחום האחריות תאגידית, תרומה לחברה והתנדבות של עובדיה. החברה מעסיקה 3,700 עובדים בדרום הארץ. בתקופה האחרונה בצל משבר הקורונה אינטל תרמה סלי מזון ומחשבים לקשישים, לצעירים רבים שידם אינם משגת ולאוכלוסייה בסיכון.

פנינה אביטל, מנהלת פעילות מרכז לאודר: "בימים אלו מרכז לאודר לתעסוקה שם דגש על סיוע הן למעסיקים והן למחפשי העבודה להתאים את עצמם לשוק העבודה המשתנה נוכח המשבר. שיתוף הפעולה עם אינטל הוא צעד משמעותי בחיבור בין המעסיקים הגדולים בדרום לעובדים ולמחפשי העבודה. יש הרבה מה ללמוד מחברה גדולה כמו אינטל במיוחד בהתמודדות עם משברים וסביבה משתנה, ואנחנו שמחים להביא את המומחים הבכירים ביותר בתחום אשר חולקים את הידע והניסיון שצברו עם מעסיקים ומחפשי העבודה בנגב."

מלי מיכאל, אחראית על הגיוס באינטל קרית גת: "אנחנו שמחים על שיתוף הפעולה שנוצר עם מרכז לאודר. המטרות שלנו משותפות – לקדם את האוכלוסיה בדרום ולספק הזדמנויות לתעסוקה איכותית. אנחנו מעסיקים אלפי מהנדסים והנדסאים ממקצועות טכנולוגיים באינטל קרית גת ובנוסף עשרות אלפי עובדים בתעסוקה עקיפה שמספקת שירותים משלימים למרכז הייצור. אחת המטרות המרכזיות שלנו היא לפתח את הדרום כמרכז טכנולוגי מוביל ואנחנו מקיימים קשר הדוק עם הגופים האקדמיים ועם ארגונים משמעותיים כמו מרכז לאודר כדי לקדם את האוכלוסיה ולהשפיע על רכישת השכלה מדעית טכנולוגית".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
"את באה, את פוגשת קבוצה שאת כבר מכירה, ואת מרגישה חלק": המפגש של האימהות השכולות מהעוטף
במשך תקופה ארוכה אדי גולדין, שאיבדה את בנה אורן גולדין...
יריד התעסוקה של אופקים חוזר: עשרות מעסיקים ומאות משרות במקום אחד
עיריית אופקים ושותפיה יקיימו בחודש הבא את יריד התעסוקה העירוני,...
שירותי רשות המיסים מגיעים לאופקים: עמדת שירות חדשה נפתחה בעיר
עמדת שירות מאוישת של רשות המיסים החלה לפעול במרכז העירוני...
מאופקים לגביע העולם בקיקבוקס: האחים גולד חזרו מגביע העולם בקיקבוקס עם מדליות כסף וארד
הישג מרשים לשני האחים בני אופקים, אוהד ואיתי גולדפארב, שייצגו...
מסר של אהבה ושלום ממרוקו
המכללה האקדמית אשקלון קיימה השבוע (יום שני) כנס אקדמי בין...
מציירים בלב הערבה סוף שבוע סדנת ציור מול נופי בראשית במדבר
 19-21 בנובמבר 2026, צוקים, הערבה התיכונה.  תיירות מועצה אזורית הערבה...
עשרות מחנכים יהודים מרחבי העולם סיירו בדרום ובעוטף עזה במסגרת ״כנס המחנך היהודי הבינלאומי״ של משרד התפוצות והמאבק באנטישמיות שנערך בישראל
כ-150 מחנכים, מנהלים ומנהיגים חינוכיים מעשרות מוסדות חינוך וקהילות יהודיות...
מחזקים את העסקים המקומיים: הכשרת AI במרכז לאודר לתעסוקה בנגב
מעיצוב תכשיטים ויודאיקה, דרך קוסמטיקה ועד ליווי משפחות: בעלי ובעלות...
101 חוויות, 0 שקלים, אילת אחת: החורף באילת מלא בהפתעות
 יוגה על סאפ בלב ים, סנפלינג בנחל יהושפט, סדנת צלילה...
‏השיט חזר, הדיגום נמשך: מה השתנה בנחל לכיש ומה עוד צריך לבדוק?
הנחל שאזור התעשייה והנמל הקיפו שנים עבר שיקום ממושך, והשיט...
דילוג לתוכן