בניגוד לעבר, פרופיל נמוך כבר לא נתפש כפגם. גם בעלי ובעלות פרופיל 21 לא מסתובבים עם אות קין, וברוב המקרים, למעשה כמעט תמיד, לא מוטלות עליהם מגבלות – ניתן לקבל משכנתא, מלגות ללימודים אקדמיים, רישיון הנהיגה לא נשלל (אלא אם כן יש נסיבות מיוחדות שמחייבות זאת) ואפילו רישיון להחזיק כלי נשק הוא לא דבר בלתי אפשרי. ההבנה כי הפרופיל הצבאי חייב לשקף במדויק את הכשירות הפיזית והנפשית לשרת בצה"ל ולמלא סוגי תפקידים שונים מקלה על הורדת הפרופיל, אבל גם כך ישנם מצבים שבהם כדאי להסתייע בעורכת דין שיודעת איך להוריד פרופיל בזמן קצר ובהצלחה מרובה – עורכת הדין ריקי ישי.

למה חשוב לדעת איך להוריד פרופיל בדרך נכונה?
* קבלת פטור משירות – שירות צבאי למי שלא מתאים לכך עלול להיות חוויה מטלטלת מאוד ואף לגרום לנזקים בלתי הפיכים.
* שירות ביחידה עורפית – הורדת הפרופיל ל-64 מאפשרת שירות קרוב לבית ובכל מקרה בתפקיד שאינו קרבי.
* פטור ממילואים – עקב בעיות רפואיות או נפשיות שלא מאפשרות את המשך השירות בצה"ל לאחר השחרור.
* הימנעות מהסתבכות עם צה"ל – נפקדות, ועוד יותר מכך עריקות, הן עבירות שהצבא מתייחס אליהן בחומרה רבה, ובהתאם הן עלולות להוביל גם למאסר בפועל וגם לרישום פלילי מגביל. הורדת הפרופיל מקטינה את הסיכון לחיכוכים מיותרים אלה.
התועלת של קבלת ייעוץ משפטי עבור הורדת הפרופיל
כדי לדעת איך להוריד פרופיל בהצלחה וללא עיכובים מיותרים כדאי כאמור להיעזר בידע המקצועי של מי שזו המומחיות שלו או שלה. עורכת הדין ריקי ישי מילאה שורה ארוכה של תפקידים במערכת המשפטית הצבאית וכן בחיל הרפואה, ועל כן מכירה היטב את הגופים האלה ואת דרכי ההתנהלות שלהם. בפרט יש לעו"ד ישי בקיאות מעמיקה בכל הנוגע להליכי הורדת פרופיל, ועל כן הייעוץ שתקבלו ממנה בנושא זה הינו מועיל במיוחד. כמו כן מסייעת עורכת הדין ישי לאסוף את המסמכים הרלוונטיים ובהם חוות דעת של מומחים, כך שהחלטת הוועדה הרפואית תהיה זו הרצויה מבחינתכם. השירות ניתן בזמינות גבוהה ותוך הקפדה על הסברים מפורטים וסבלניים.