אחרי תקופה לא קלה: משפחת פינטו מבאר שבע יצאה ליום כיף וגיבוש בירושלים

אחרי תקופה לא קלה: משפחת פינטו מבאר שבע יצאה ליום כיף וגיבוש בירושלים
משאלות

משפחת פינטו מבאר שבע, שעברה שנה לא קלה, יצאה בשבוע שעבר ליום כיף משפחתי בירושלים. אבישג, בת שלוש, חלתה לפני כשנה בסרטן וכיום מחלימה ומתאוששת. הטיול יצא לאחר פניה לעמותת משאלות – אנשים ומעשים טובים, שהוקמה בשנת 2015 ומאז מגשימה משאלות לילדים חולים ולבני משפחותיהם.

משפחת פינטו מבאר שבע יצאה ליום כיף וגיבוש בירושלים
משאלות

אבישג, ילדה מתוקה וחייכנית בת שלוש, הרביעית מתוך חמישה ילדים לבית משפחת פינטו, חלתה לפני כשנה בסרטן. לאחר טיפולים קשים, בניהם כימותרפיה וניתוח שעבר בהצלחה מלאה, כיום היא מחלימה ועדיין לא מרבה לצאת מהבית על מנת שתוכל להתחזק. במקביל לגילוי המחלה אצל אבישג, גילה עמיר, אביה, שהוא חולה בסוכרת, ונאלץ לעבור ניתוח לכריתת חלק מכף רגלו ולעבור טיפולי פיזיותרפיה על מנת לחזור וללכת.

הטיול החל בירושלים העתיקה, שם לאחר צעדה בסמטאות העיר הגיעו ל"לחיות את התנ"ך" והצטלמו יחדיו כשהם מחופשים ובהשראת הסיפור התנכ"י משה בתיבה. בהמשך, לאחר ארוחת צהריים יצאו לטיול ג'יפים באזור ירושלים.

משפחת פינטו מבאר שבע יצאה ליום כיף וגיבוש בירושלים
משאלות

ג'ולייט פינטו, אימא של אבישג: "לצאת מבאר שבע עם כל הילדים זה משהו שלא עשינו המון זמן, אבל למרות החששות התגברנו ויצאנו. אחרי תקופה ארוכה של בתי חולים, שכמעט ולא בילינו יחד כמשפחה, שמחתי לראות את הילדים שמחים ומחייכים, ולהרגיש לכמה שעות שהכל בסדר. המנוחות הקטנות האלה הן אלה שמאפשרות להמשיך בדרך. תודה רבה לעמותת משאלות על היום שארגנו, על הנכונות ועל ההקשבה, זה באמת ענה על כל הציפיות."

עמיר פינטו, אב המשפחה: "היינו בתקופה הקשה ביותר של חיינו אבל מכאן אנחנו רק נצמח. תודה לעמותת משאלות על ההירתמות."

דפנה ברוורמן, מנהלת מחלקת פילנתרופיה בשינובר גרופ: "שמחנו להגשים עוד משאלה, הפעם לאבישג המקסימה, שכבשה את כולנו ולבני משפחתה. החיוך של אבישג ובני משפחתה, והעובדה שזכו למנוחה והקלה מהשגרה הלא פשוטה שהייתה להם בתקופה האחרונה שווה לנו במשאלות הכל. זכיתי להכיר משפחה מדהימה ואני מאחלת להם בריאות שלמה ושמחה רבה."

משפחת פינטו מבאר שבע יצאה ליום כיף וגיבוש בירושלים
משאלות
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
כל חורף מחדש מופע הציפורים בפארק דודאים
בשבוע שעבר התקיים סיור חורפי בפארק דודאים, הפארק למיחזור וחינוך...
חיזוק הרצף התעסוקתי בנגב
מרכז לאודר לתעסוקה בנגב ממשיך לפעול לחיזוק הקשר בין האקדמיה...
אירוע ההשקה הראשון של מסעדת "כפיים" החדשה במתחם "דיזיין פלוס" באר שבע
בקרוב תתקיים הפתיחה הרשמית של מסעדת "כפיים", מסעדת הקונספט החדשה...
KIDS HAPPY HOUR שעה שמחה לילדים - מחיר שמח להורים
אחר הצהריים, רגע אחרי שהיום הארוך במסגרות מסתיים, מחפשות משפחות...
טקס "רב קבלן" מרגש לאנשי הבנייה בישראל: שלושה קבלנים חברי ארגון הקבלנים בנגב זכו לתואר "רב קבלן" על תרומתם רבת השנים לענף ולפיתוח האזור
בטקס חגיגי ומרגש שקיימו התאחדות הקבלנים בוני הארץ וארגוני הקבלנים...
משרד העלייה והקליטה מסכם את שנת 2025:
באר שבע בין עשר הערים המובילות – 533 עולים חדשים...
שתי זכיות חדשות במענקי מחקר לחוקרי וחוקרות SCE
שמחים לעדכן על שתי זכיות נוספות במענקי מחקר יוקרתיים של...
הפילנתרופ והיזם האמריקאי שמשיק רובע אורבני ייחודי בלב באר שבע:
משפחת מיראז' הקימה רובע אורבני תוסס בעיר העתיקה בבאר שבע...
קרדיט: יחצ
גשר אום בטין שנחנך לאחרונה הוכיח את עצמו אתמול במהלך ההצפות אתמול שנגרמו מהגשמים העזים
הגשר שימש כמעבר בטוח וחיוני עבור תושבי היישוב גשר אום בטין...
צילום: יחצ עופר
רשת סינבון האמריקאית מתרחבת בקניוני עופר: פותחת השבוע סניף דגל בעופר הקניון הגדול בפ"ת בהשקעה של 1 מיליון ₪
תפתח במהלך ינואר סניף בעופר גרנד קניון באר שבע בהשקעה...
דילוג לתוכן