אחרי תקופה לא קלה: משפחת פינטו מבאר שבע יצאה ליום כיף וגיבוש בירושלים

אחרי תקופה לא קלה: משפחת פינטו מבאר שבע יצאה ליום כיף וגיבוש בירושלים
משאלות

משפחת פינטו מבאר שבע, שעברה שנה לא קלה, יצאה בשבוע שעבר ליום כיף משפחתי בירושלים. אבישג, בת שלוש, חלתה לפני כשנה בסרטן וכיום מחלימה ומתאוששת. הטיול יצא לאחר פניה לעמותת משאלות – אנשים ומעשים טובים, שהוקמה בשנת 2015 ומאז מגשימה משאלות לילדים חולים ולבני משפחותיהם.

משפחת פינטו מבאר שבע יצאה ליום כיף וגיבוש בירושלים
משאלות

אבישג, ילדה מתוקה וחייכנית בת שלוש, הרביעית מתוך חמישה ילדים לבית משפחת פינטו, חלתה לפני כשנה בסרטן. לאחר טיפולים קשים, בניהם כימותרפיה וניתוח שעבר בהצלחה מלאה, כיום היא מחלימה ועדיין לא מרבה לצאת מהבית על מנת שתוכל להתחזק. במקביל לגילוי המחלה אצל אבישג, גילה עמיר, אביה, שהוא חולה בסוכרת, ונאלץ לעבור ניתוח לכריתת חלק מכף רגלו ולעבור טיפולי פיזיותרפיה על מנת לחזור וללכת.

הטיול החל בירושלים העתיקה, שם לאחר צעדה בסמטאות העיר הגיעו ל"לחיות את התנ"ך" והצטלמו יחדיו כשהם מחופשים ובהשראת הסיפור התנכ"י משה בתיבה. בהמשך, לאחר ארוחת צהריים יצאו לטיול ג'יפים באזור ירושלים.

משפחת פינטו מבאר שבע יצאה ליום כיף וגיבוש בירושלים
משאלות

ג'ולייט פינטו, אימא של אבישג: "לצאת מבאר שבע עם כל הילדים זה משהו שלא עשינו המון זמן, אבל למרות החששות התגברנו ויצאנו. אחרי תקופה ארוכה של בתי חולים, שכמעט ולא בילינו יחד כמשפחה, שמחתי לראות את הילדים שמחים ומחייכים, ולהרגיש לכמה שעות שהכל בסדר. המנוחות הקטנות האלה הן אלה שמאפשרות להמשיך בדרך. תודה רבה לעמותת משאלות על היום שארגנו, על הנכונות ועל ההקשבה, זה באמת ענה על כל הציפיות."

עמיר פינטו, אב המשפחה: "היינו בתקופה הקשה ביותר של חיינו אבל מכאן אנחנו רק נצמח. תודה לעמותת משאלות על ההירתמות."

דפנה ברוורמן, מנהלת מחלקת פילנתרופיה בשינובר גרופ: "שמחנו להגשים עוד משאלה, הפעם לאבישג המקסימה, שכבשה את כולנו ולבני משפחתה. החיוך של אבישג ובני משפחתה, והעובדה שזכו למנוחה והקלה מהשגרה הלא פשוטה שהייתה להם בתקופה האחרונה שווה לנו במשאלות הכל. זכיתי להכיר משפחה מדהימה ואני מאחלת להם בריאות שלמה ושמחה רבה."

משפחת פינטו מבאר שבע יצאה ליום כיף וגיבוש בירושלים
משאלות
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
כבוד לאולפנת אמית אוריה: סלמלק מקונן נבחרה למצטיינת הנשיא
סלמלק מקונן, בוגרת אולפנת אמית באר שבע נבחרה למצטיינת השירות...
שבירת שגרה מרעננת: מבקרי מרכז היום לקשיש של "משמרות" ירוחם נהנו מיום כיף בים המלח
מבקרי מרכז היום לקשיש של חברת "משמרות" ירוחם יצאו השבוע...
שנתיים וחצי אחרי שאיבד את הוריו בנובה: אליאב עבדוש עלה היום לתורה
אליאב עבדוש, בנם הבכור של גל ונאג'י עבדוש ז"ל, שנרצחו...
ממשיכים להילחם למען הקבלנים הרשומים: בעקבות תפיסת השב"חים באתרי הבנייה בבאר שבע - מנכ"ל ארגון הקבלנים בנגב דורש בכנסת פתרון מיידי למשבר כוח האדם בענף
בדיון דחוף שהתקיים בוועדה לעובדים זרים בכנסת, בעקבות מבצע האכיפה...
דור האנרגיה הבא: תוכנית "סוויץ'" של משרד האנרגיה והתשתיות באופקים יוצאת לדרך
התוכנית, שתפעל בשנת הלימודים הקרובה, תכשיר את בני ובנות הנוער...
חברת החשמל החלה בהטמנת רשת החשמל ברחובות מישור הגפן והטייסים באופקים
חברת החשמל ועיריית אופקים החלו בימים אלו בביצוע מהלך נרחב...
מבקר המדינה: תשתיות הניקוז באשקלון עדיין לא ערוכות לשיטפונות. כמו כן: ליקויים בחלוקת התמיכות לתנועות הנוער בדימונה
בדצמבר 2025 פקדו את אזור אשקלון הצפות שחייבו הפעלת כוחות...
יזמות צעירה בערבה התיכונה
במסגרת התוכנית (Start Up Now) SUN של עמותת יוניסטרים, השלימו השבוע 15 תלמידות ותלמידים משכבה...
מסע משמעותי ומגבש לתלמידי אמית טכנולוגי אשקלון בקיבוץ ניר עוז
מסע המכינה השנתי של בית החינוך אמית טכנולוגי אשקלון אמנם...
חדשנות ישראלית בשירות העולם
במרכז המשתלמים הבינלאומי לחקלאות  AICATבערבה התיכונה, התקיים טקס חגיגי ל- 300 בוגרים...
דילוג לתוכן