אות "מנהיגות פורצת דרך" של ארגון שותפויות אדמונד דה רוטשילד לשנת 2020 הוענק לרוביק דנילוביץ', ראש העיר באר שבע

אות "מנהיגות פורצת דרך" של ארגון שותפויות אדמונד דה רוטשילד לשנת 2020 הוענק לרוביק דנילוביץ', ראש העיר באר שבע
התמונה באדיבות דוברות עיריית באר שבע

התקופה האחרונה והאתגרים הרבים שהביאה עימה העלתה על נס את החשיבות להוקיר ולציין את המנהיגות המקומית ופורצת הדרך ברחבי ישראל. לטובת זאת, החליט ארגון שותפויות אדמונד דה רוטשילד,  כי מידי שנה יעניק "אות למנהיגות פורצת דרך" לדמות ציבורית אשר תרמה תרומה משמעותית לחברה הישראלית בהובלת מנהיגות לצמצום פערים, לחברה מגוונת ולצמיחה חברתית-כלכלית בישראל.

 

לאחר תהליך בחינה מעמיק הוחלט להעניק לראשונה את ״אות המנהיגות פורצת הדרך״ לשנת 2020  לראש העיר באר שבע, רוביק דנילוביץ'. דנילוביץ' הוא דוגמא למנהיגות מקומית מסורה, מקצועית, יצירתית, קשובה וכמובן פורצת דרך. הפרס יוענק במסגרת אירוע העשור לתכנית המנהיגות "שגרירי רוטשילד" שיתקיים במהלך חודש נובמבר.

זה למעלה מעשור פועל ארגון שותפויות אדמונד דה רוטשילד בעיר באר שבע, כאשר הוא שותף לחזון של ראש העיר, דנילוביץ', לעיר ולמרחב הנגב. זאת על ידי קידום שיתופי פעולה עם גורמים מקומיים רבים ובהפעלת תכניות המנהיגות ״קו הזינוק״ ו״שגרירי רוטשילד״, בהשמה של בוגרי תכניות הצוערים לשלטון המקומי, לאסטרטגיה ותכנון אורבני ולחינוך בלתי פורמאלי. בקדנציה הנוכחית אף זכה הארגון לחזות בבוגרת הארגון, תושבת העיר, שיר אלימלך, חוברת אל הפעילות המבורכת של דנילוביץ' ומכהנת כחברת מועצת העיר מטעם רשימתו.

התמונה באדיבות דוברות עיריית באר שבע

ענת נחמיה לביא, מנכ"לית ארגון שותפויות רוטשילד, "מידי יום אנו פועלים בארגון להכשרה וטיפוח של מנהיגות צעירה ומגוונת בפריפריות הגאוגרפיות וחברתיות ולכן אני רואה חשיבות גדולה בהוקרה וציון של מנהיגות כזו. אני נרגשת כי יש לנו את הזכות להעניק את האות לרוביק דנילוביץ' שמגלם הלכה למעשה את המנהיגות אותה אנו עומלים כדי ליצור."

רוביק דנילוביץ', ראש העיר באר שבע: ״כמשרת ציבור זהו כבוד גדול עבורי לקבל אות הוקרה מארגון ׳שותפויות אדמונד דה רוטשילד׳, שמטפח ומצמיח את דור המנהיגות העתידי של מדינת ישראל. אני מלא הערכה והתרגשות ואמשיך, ככל יכולתי, בשליחות הציבורית למען החברה הישראלית שאני כה אוהב״.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
צילום: דניאל קמינסקי
 עידן רייכל, מהאמנים המשפיעים והאהובים ביותר בישראל, בקונצרט עם הסינפונייטה הישראלית באר שבע
יום רביעי 07.01 | בשעה: 20:30 יום חמישי 08.01 | בשעה...
מחווה מרגשת בבאר שבע: תלמידי מקיף אמית צעדו והקשיבו לסיפורי פצועי צה"ל
במקיף אמית באר שבע התקיים השבוע אירוע מסורתי ומשמעותי לציון...
אירועי חנוכה מרגשים למען הקהילה בדיור מוגן "משען" ובשיתוף אקים באר-שבע
לרגל חג החנוכה התקיימו בבאר-שבע שני אירועים קהילתיים מרגשים, שנועדו...
מאות סטודנטים וחברי סגל נקרעו מצחוק ערב סטנד-אפ וקומדיה הפך לאירוע שיא באוניברסיטת בן-גוריון בנגב
בסוף השבוע שעבר התקיים בקמפוס אוניברסיטת בן-גוריון בנגב ערב סטנד-אפ...
רס"ב ו', קצין רפואה בחיל האוויר ותושב אופקים במסר לעיר
רס״ב ו׳ התגייס בגיל 18 לגדס״ר גבעתי ובמהלך המסלול יצא...
ICL מזמינה את הציבור הרחב להדלקת נרות קהילתית בכל יום למטרה חברתית חשובה אחרת
האור של כולנו יחד חזק יותר ICL מזמינה את הציבור הרחב...
אומניות בערבה התיכונה יצרו פסיפס קהילתי ענק מ-150 אלף אבנים
'שים שלום אל אהלינו במדבר' - מוזאיקה לשלום ואחדות בעם אומניות...
המקצועות שנעלמים מהשוק ומה שיחליף אותם
עשרות אנשי מקצוע מארגוני התעסוקה בנגב השתתפו ביום עיון מיוחד...
נתוני הות"ת קובעים: לסטודנט תואר ראשון שלומד בבן-גוריון יש את הסיכויים הגבוהים ביותר לסיים בהצלחה את התואר ובזמן
אוניברסיטת בן-גוריון הציגה השנה את הגידול במספר הסטודנטים הגבוה ביותר...
חנוכה 2025 בפלאנט באר שבע: חגיגה גדולה של גיימינג, קולנוע, פעילויות וחוויות חדשות
אירוע גיימינג עם קרב פורטנייט לייב על המסך הגדול, הטבות...
דילוג לתוכן