אומנות בועטת: נפתחה לציבור התערוכה הססגונית במכללת קיי

אומנות בועטת: נפתחה לציבור התערוכה הססגונית במכללת קיי
קרדיט צילום: דוברות מכללת קיי

במהלך השבוע תוצג תערוכת סוף השנה של בית הספר לאומנויות ובית הספר לגימלאים "תרשיש" בעמותה לקידום פרויקטים של המכללה האקדמית לחינוך ע"ש קיי בבאר שבע

בעמותה לקידום פרויקטים במכללת קיי, מסכמים שנת לימודים נוספת עם תערוכת עבודות מיוחדת של הסטודנטים מבית הספר לאומנויות ובית הספר לגימלאים "תרשיש". התערוכה, שנפתחה ב-24 ביולי באירוע חגיגי ומרשים בנוכחות האמנים שעבודותיהם הוצגו, בני משפחותיהם, ואורחים רבים, פתוחה לציבור במהלך השבוע הקרוב.

המבקרים עד כה בתערוכה התפעלו מאוד מהיופי והאיכות של העבודות השונות שהוצגו. בין המיצגים ניתן לראות עבודות פיסול מקרמיקה וחומרים שונים, יצירות קדרות, מגוון עצום של ציורים לסוגיהם, עבודות פסיפס, וציורי הילדים המרהיבים.

מנהלת ביה"ס לאומנויות הגב' רחל פלג מסרה: "מלוא הערכה ותודות למורים האומנים של בית ספר לאומנויות שבזכות עבודתם המסורה ומקצועיותם זכינו להנות מתערוכה איכותית ומרשימה כל כך.
תודה מיוחדת לאוצרת התערוכה הגב' אליזבת כהן, מורה אומנית בבית הספר לאומנויות ולמר איציק עזרן מקים התערוכה שעמלו רבות בהקמת התערוכה".

גם מנהלת ביה"ס לגימלאים "תרשיש" הגב' יעל אוזן, הודתה לכל המורים ולכל הסטודנטים על עבודות מרשימות ועל שיתוף הפעולה בין ביה"ס לגימלאים לביה"ס לאומנויות. יו"ר הועד המנהל של העמותה, ד"ר נורית זיידין סיפרה בהתרגשות על התערוכה: "שמחתי ללוות את טקס הפתיחה של תערוכת האומנות ותרשיש, מדובר בתערוכה מרגשת ומעצימה. יפה היה לראות את ציורי ילדי החוגים לצד ציורי הבוגרים לסוגיהם. היה גיוון רב וכל זאת תודות לעבודתם המסורה של מורי בית הספר".

"תערוכת סוף השנה שנפתחה לציבור היא מרשימה ומיוחדת. היצירות נבחרו על-ידי הסטודנטים בבחירה חופשית, מבלי שנקבע קו תוכן אחיד. לסטודנטים ניתנה האפשרות להציג את היצירות הקרובות לליבם. היצירות והתוצרים הינם מדהימים ומרשימים. מודה לכל מי שלקח חלק בעשיה", סיכם מנכ"ל העמותה לקידום פרוייקטים במכללת קיי, מר אלכס פישמן.

קרדיט צילום: דוברות מכללת קיי
קרדיט צילום: דוברות מכללת קיי
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
צוותי מד"א העניקו טיפול רפואי ל 115 פצועים בזירות הנפילה בדימונה וערד, מהם 11 במצב קשה, 20 במצב בינוני ו-84 במצב קל שנפגעו מרסיסים ונחבלו בדרך למרחב מוגן
אמש (שבת), סמוך לשעה 19:00 התקבלו במוקד החירום 101 של...
במצפה רמון: בני נוער הקימו מרחב שמחזיר קצת שגרה בתוך חוסר הוודאות
בימים בהם בחלקים רבים ברחבי הארץ מתמודדים עם חוסר יציבות...
פרויקט ענק נוסף בכביש 6 יוצא לדרך בהשקעה כוללת של כ-850 מיליון שקלים
החלו העבודות להרחבת כביש 6 ושדרוג מחלף דניאל. 220 קילומטרים...
גם בזמן מלחמה: רופא הנשים במכבי שהגיע מהמילואים לבצע בדיקות סקר לגילוי מוקדם של סרטן השד
״דווקא בתקופה הזו, חשוב ללכת ולהיבדק״: יום בריאות האישה ביוזמת...
מרכז לאודר לתעסוקה ממשיך להניע את גלגלי הקריירה בנגב
למרות המצב וגם כשנשארים בבית, מרכז לאודר לתעסוקה בנגב מנגיש...
לא נכחד למרות הכל רשות הטבע והגנים: הצמח הנדיר שהתגלה בישראל אחרי 19 שנים
פומה פרסית, צמח קטן ונדיר מאוד ש"נעלם", התגלה על ידי...
הישג מרשים לנבחרת מקיף אמית שדרות: מקום שני ופרס הצטיינות ברובוטיקה
נבחרת הרובוטיקה של המקיף הכללי אמית שדרות ממשיכה לשבור שיאים....
מהובלת סדאם חוסיין ועד מיגון העוטף סיפורה של "טופ קאר שיריון"
בעוד צה"ל וכוחות הביטחון פועלים בעוצמה במסגרת מערכת "שאגת הארי"...
בימים של חירום, מחפשים רגעים של שגרה המדע שמאחורי הבירה בעיר העתיקה: פרויקט הגמר המפתיע של הסטודנט מבאר שבע
יותם בר נתן, סטודנט שנה ד' להנדסה כימית ומנהל "בית...
רשות הטבע והגנים: תשע דיות שחורות שנפגעו מאירוע הרעלה בדרום טופלו בבית החולים לחיות בר שבספארי ושבו לטבע
גם בתקופות מורכבות, יש מי שממשיך לשמור על חיות הבר:...
דילוג לתוכן