אומנות בועטת: נפתחה לציבור התערוכה הססגונית במכללת קיי

אומנות בועטת: נפתחה לציבור התערוכה הססגונית במכללת קיי
קרדיט צילום: דוברות מכללת קיי

במהלך השבוע תוצג תערוכת סוף השנה של בית הספר לאומנויות ובית הספר לגימלאים "תרשיש" בעמותה לקידום פרויקטים של המכללה האקדמית לחינוך ע"ש קיי בבאר שבע

בעמותה לקידום פרויקטים במכללת קיי, מסכמים שנת לימודים נוספת עם תערוכת עבודות מיוחדת של הסטודנטים מבית הספר לאומנויות ובית הספר לגימלאים "תרשיש". התערוכה, שנפתחה ב-24 ביולי באירוע חגיגי ומרשים בנוכחות האמנים שעבודותיהם הוצגו, בני משפחותיהם, ואורחים רבים, פתוחה לציבור במהלך השבוע הקרוב.

המבקרים עד כה בתערוכה התפעלו מאוד מהיופי והאיכות של העבודות השונות שהוצגו. בין המיצגים ניתן לראות עבודות פיסול מקרמיקה וחומרים שונים, יצירות קדרות, מגוון עצום של ציורים לסוגיהם, עבודות פסיפס, וציורי הילדים המרהיבים.

מנהלת ביה"ס לאומנויות הגב' רחל פלג מסרה: "מלוא הערכה ותודות למורים האומנים של בית ספר לאומנויות שבזכות עבודתם המסורה ומקצועיותם זכינו להנות מתערוכה איכותית ומרשימה כל כך.
תודה מיוחדת לאוצרת התערוכה הגב' אליזבת כהן, מורה אומנית בבית הספר לאומנויות ולמר איציק עזרן מקים התערוכה שעמלו רבות בהקמת התערוכה".

גם מנהלת ביה"ס לגימלאים "תרשיש" הגב' יעל אוזן, הודתה לכל המורים ולכל הסטודנטים על עבודות מרשימות ועל שיתוף הפעולה בין ביה"ס לגימלאים לביה"ס לאומנויות. יו"ר הועד המנהל של העמותה, ד"ר נורית זיידין סיפרה בהתרגשות על התערוכה: "שמחתי ללוות את טקס הפתיחה של תערוכת האומנות ותרשיש, מדובר בתערוכה מרגשת ומעצימה. יפה היה לראות את ציורי ילדי החוגים לצד ציורי הבוגרים לסוגיהם. היה גיוון רב וכל זאת תודות לעבודתם המסורה של מורי בית הספר".

"תערוכת סוף השנה שנפתחה לציבור היא מרשימה ומיוחדת. היצירות נבחרו על-ידי הסטודנטים בבחירה חופשית, מבלי שנקבע קו תוכן אחיד. לסטודנטים ניתנה האפשרות להציג את היצירות הקרובות לליבם. היצירות והתוצרים הינם מדהימים ומרשימים. מודה לכל מי שלקח חלק בעשיה", סיכם מנכ"ל העמותה לקידום פרוייקטים במכללת קיי, מר אלכס פישמן.

קרדיט צילום: דוברות מכללת קיי
קרדיט צילום: דוברות מכללת קיי
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
"לגעת באדמה" – מהדורת קיץ: קיץ בחבל תקומה ובנגב המערבי מגוון פעילויות וסדנאות חקלאיות לכל המשפחה
מנהלת תקומה, באמצעות עמותת התיירות שקמה בשור, אשכול נגב מערבי...
אלפי בלונים במבוך ענק: האטרקציה שתכבוש את הקיץ מגיעה לבאר שבע
במהלך חודש אוגוסט, מתחם העיצוב "דיזיין פלוס" בבאר שבע יהפוך...
אחרי כ־25 שנות התנדבות ביד שרה: פרידה מרגשת מוותיקי מתנדבי סניף ערד
אירוע הוקרה מרגש נערך בסניף יד שרה בערד לכבוד שניים...
עיר שלמה הופכת לסימולטור - בשיתוף פעולה של רפאל ו- In3D יוקם בשדרות סימולטור חירום לאומי ראשון מסוגו, שיכשיר את כוחות ההצלה לאירוע עתידי
בשיתוף פעולה של רפאל ו- In3D יוקם עבור עיריית שדרות...
משפחת מתן מרדכי ליאור ז"ל דורשת ענישה מחמירה, גזר הדין בפרשת ביזת מערכת הסאונד יינתן ב-7 באוקטובר, שלוש שנים בדיוק לאחר הטבח
שלשום (רביעי) התקיים בבית משפט השלום בבאר שבע דיון הטיעונים...
אופקים היא הזוכה במקום הראשון במדד משרד האנרגיה לייצור אנרגיה מתחדשת
המדד בוחן את הרשויות המקומיות המובילות את מהפכת ייצור האנרגיה...
מהפכת הניקיון של אופקים נמשכת: מכונות השאיבה החכמות הראשונות נכנסו לפעילות
עיריית אופקים ממשיכה להרחיב את מהפכת הניקיון העירונית: השבוע נקלטה...
איך מנהלים 7,000 טונות פסולת ביום? מנכ"לי רשויות מדן ועד אילת הגיעו לראות מקרוב
מנהלים בכירים המשתתפים בקורס להכשרת מנכ"לים בחברות עירוניות וברשויות המקומיות...
הסטודנטים של SCE מציגים פתרונות יצירתיים לפצועי בית הלוחם באר שבע
סטודנטים משנה ג' במחלקה להנדסת מכונות במכללת -SCE המכללה האקדמית...
"נוקדים עם כוכבים" חוזר: פסטיבל המטאורים בכפר הנוקדים
ארבעה סופי שבוע של קסם מדברי ומטר מטאורים בלתי נשכח!...
דילוג לתוכן