אגודת הידידים של תיאטרון באר-שבע מעניקה מלגות לסטודנטים של "גודמן"

אגודת הידידים של תיאטרון באר-שבע מעניקה מלגות לסטודנטים של "גודמן"

בשבוע שעבר התקיימה תחרות מונולוגים קומיים של הסטודנטים של "גודמן" בית ספר למשחק בנגב בחסות אגודת ידידי תיאטרון באר-שבע.

זו השנה הרביעית שמתקיימת תחרות מונולוגים קומיים השנתית של הסטודנטים הלומדים בגודמן בית הספר למשחק בנגב בחסות אגודת הידידים של תיאטרון באר-שבע. את הערב פתח ראש עיריית באר שבע, רוביק דנילוביץ' שחיזק את התמיכה של אגודת הידידים בבית הספר. שופטי התחרות מנו שחקנים ויוצרים של תיאטרון באר-שבע וחברי אגודת הידידים: רחל אליה, ד"ר מקס מייסלוס, ד"ר הלל ברנר וד"ר יעל סנה. הזוכים בתחרות זכו במלגות קיום בסכום כולל של 11,500 ₪  מטעם אגודת הידידים.

הסטודנטים הזוכים: מקום ראשון ומלגה על סך 5000 ₪ זכה רועי בש, המקום השני ומלגה על סך 3000 ₪ זכתה מעין לוי ובמקום השלישי זכה ישי אמינוף במלגה על סך 2000 ₪. שלושה סטודנטים נוספים זכו במלגות צל"ש על סך 500 ₪ כל אחת. את המלגות העניקוו אורן אהרוני, מנכ"ל תיאטרון באר-שבע, עידן אבישר, מנכ"ל גודמן בית הספר למשחק ורפי ניב המנהל האמנותי של בית הספר למשחק ותיאטרון באר שבע.

התחרות, הינה חלק מפעילותה הענפה של אגודת הידידים שהוקמה במטרה לסייע ולעודד את היצירה המקומית והאומנותית של התיאטרון. בהיות תיאטרון באר שבע לגוף התרבותי המוביל בנגב, פועלת אגודת הידידים במגוון פרויקטים חברתיים שמטרתם העיקרית היא הנגשת החוויה התיאטרונית והתרבותית לכל קשת הקהלים בדרום.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מלגות על שם יאיר גוראון ז"ל, בן קיבוץ נאות מרדכי הוענקו לסטודנטים מצטיינים העוסקים במחקרים חקלאיים
רן גוראון, מנכ"ל בזק היוצא ובנו של יאיר גוראון ז"ל...
אוטו חן מקבוצת בליליוס משיקה מתחם PDI מתקדם הכולל גם טיפולי פחחות בבאר שבע בהשקעה של מיליוני שקלים
אוטו חן מקבוצת בליליוס, המייבאת את גולדן דרגון, מותג האוטובוסים...
קולנוע, משפחה ואהבה על המסך הגדול: פברואר קסום ב-PLANET באר שבע
PLANET באר שבע מזמין אתכם לחודש מלא בחוויות קולנועיות בלתי...
חה"כ דבי ביטון בפנימיית העוגן הקהילתי בבאר שבע: "מחויבת להמשיך לפעול למען פנימיות הרווחה ולשיפור שכר ותנאי המדריכים"
חה"כ דבי ביטון (יש עתיד) סיירה הבוקר (יום א') בפנימיית...
עשור לנפילתו: תלמידי אמית טכנולוגי אשקלון במבצע ג'וחא
השבוע, במלאת עשר שנים לנפילתו של רס"ן יוחאי (ג'וחא) קלנגל...
פסטיבל ראמן בקמפאי באר שבע 10-20/2/25
כמיטב המסורת, מסעדת קמפאי בבאר שבע עורכת את פסטיבל הראמן...
יעקב שוב מרגיש בטוח
יעקב ויהלי משתתפים בפרויקט מרגש שנקרא "והדרת"  פרויקט שנוסד ביוזמת...
ט"ו בשבט בערבה התיכונה- חגיגת טבע מדברית
ט"ו בשבט חג האדמה והצומח, הקשר העמוק בין האדם לטבע,...
הקבלנים מדברים - מי התארח בפודקאסט הבכורה של ארגון הקבלנים בנגב?
בוקר יום שישי האחרון, באולפני ILLUMI בעיר העתיקה. מתכנסים בלבוש חגיגי...
ים של מצוינות: תיכון אמית י' יפעיל תוכניות מצויינות עם נמל אשדוד
לראשונה - נמל אשדוד יאמץ תיכון וישלב את תלמידיו בתוכניות...
דילוג לתוכן