אבי בלשניקוב, אריק מייקלסון ואבי בניהו בארוחה של מרכז לאודר לתעסוקה במסעדת יקוטה

אבי בלשניקוב, אריק מייקלסון ואבי בניהו בארוחה של מרכז לאודר לתעסוקה במסעדת יקוטה
קרדיט באדיבות מרכז לאודר לתעסוקה

הנהלת מרכז לאודר לתעסוקה מייסודו של רון לאודר, התכנסה אמש (21/6) במסעדה המפורסמת יקוטה בבאר שבע לארוחת ערב חגיגית לסיכום הפעילות המאומצת של המרכז במהלך ימי הקורונה. המארחים – אבי בלשניקוב יו"ר הועד המנהל של מרכז לאודר ונציגו של רון לאודר בישראל יחד עם אריק מייקלסון מנכ"ל JNF ישראל. עוד נכחו – אבי בניהו, היועץ האסטרטגי של רון לאודר, תמר גיל מנחם משנה למנכ"ל מרכז לאודר לתעסוקה, אורי כרמל מנכ"ל ארגון ארץעירד"ר ערן בוכלצב יו"ר הועד המנהל של ארגון ארץעיר פנינה אביטל מנהלת פעילות מרכז לאודר, מיטל צור מנהלת המרכז לפיתוח קריירה באוניברסיטת בן גוריון ובשיתוף מרכז לאודר, ועוד.

אבי בלשניקוב, אריק מייקלסון ואבי בניהו בארוחה של מרכז לאודר לתעסוקה במסעדת יקוטה
קרדיט באדיבות מרכז לאודר לתעסוקה

מרכז לאודר הוקם מתוך ההבנה כי פיתוח אפשרויות תעסוקה איכותיות הן המפתח ליישוב הנגב. במהלך ימי הקורונה המרכז פעל למתן מענה תעסוקתי עבור קהילת המעסיקים בנגב מצד אחד ומחפשי עבודה מצד שני, תוך הסתגלות מהירה למגבלות החדשות וסיוע למעסיקים בהטמעתן.

אבי בלשניקוב הרים כוסית לחיים עם כל הנוכחים וברך "תודה רבה לאלו שעבדו מהבית, לאלה שעבדו וחשבו מחוץ לקופסא, בימים אלו בהם יש מעל מיליון מובטלים מרכז לאודר לתעסוקה מקבל משמעות חשובה פי כמה. אנחנו מתכוננים לעבודה משמעותית יותר בעקבות השינויים בשוק העבודה לאור הקורונה."

אריק מייקלסון הוסיף כי "עיני הקהילות היהודיות בארה"ב נשואות כלפי הארץ, הפעילות של מרכז לאודר בתקופת הקורונה היא ראויה לשבח ונותנת השראה לתורמים בתפוצות. לאור המציאות החדשה החלטנו לפתוח אגף חדש שיסייע לעסקים קטנים בנגב וכך נשלים את החזון לקידום תעסוקה איכותית בנגב".

אבי בלשניקוב, אריק מייקלסון ואבי בניהו בארוחה של מרכז לאודר לתעסוקה במסעדת יקוטה
קרדיט באדיבות מרכז לאודר לתעסוקה

לאחר הברכות המשיכו המשתתפים לחלק הטעים של הערב – כאשר על התפריט העשיר היה אחראי בבר בן מויאל, שפינק במטעמים מהמטבח המרוקאי והשאיר טעם של עוד. לסיום הודיעו בלשניקוב ומייקלסון כי זוהי תחילתה של מסורת חדשה, ובכל מספר חודשים תתקיים ארוחה במקום אחר בנגב במטרה להכיר ולהתחבר לעסקים המקומיים באיזור.

בסוף הארוחה ניגש אבי בניהו לבבר הבעלים של מסעדת יקוטה, הודה לו על האירוח ואף צייץ ברשתות החברתיות כי השירות, הטריות ומגוון האוכל האותנטי הם לגמרי עוד סיבה לבוא ולבקר בבאר שבע, שכבר הפכה למרכז הארץ.

אבי בלשניקוב, אריק מייקלסון ואבי בניהו בארוחה של מרכז לאודר לתעסוקה במסעדת יקוטה
קרדיט באדיבות מרכז לאודר לתעסוקה
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
הקסמים של אסטרגה להצלחה עסקית
הפעילות של כל עסק, גדול כקטן, מושפעת ממגוון רב של...
מה הקשר בין גיוון והכלה, בינה מלאכותית ורשתות חברתיות?
הסתיים בהצלחה קורס ייחודי לגיוס עובדים בעולם העבודה המשתנה, קורס...
מסע של זיכרון: חברי ארגון הקבלנים בנגב השתתפו במצעד החיים בפולין
השבוע לקראת יום השואה, יצאו מספר נציגים מטעם ארגון הקבלנים...
במסגרת פרויקט מיוחד של נציבות תלונות הציבור במשרד מבקר המדינה: נציבות תלונות הציבור מגיעה לשדרות ולאופקים
ביום שני הקרוב, 28.4.25, יוקמו עמדות לאיסוף תלונות בשדרות ובאופקים...
לזכור. להקשיב. להעביר הלאה
שורד השואה יחיאל פרנקל הגיע לשתף את סיפורו במסגרת מיזם...
מסע של זיכרון וזהות: בני נוער מישראל שחזרו מפולין עם תובנות חדשות על החיים- סיכמו השבוע את המסע בטקס מרגש ועוצמתי, בהובלת תיכון יוצר עתיד באר-שבע
בתחילת מרץ יצאה משלחת של רשת החינוך עתיד ומשרד העבודה...
דווקא באופקים, דווקא עכשיו!
שיתוף פעולה חדש נרקם בין חברת ההייטק Saitlabs, הפועלת במרכז...
פרופ' אליקים רובינשטיין המשנה לנשיאת בית המשפט העליון לשעבר, התמנה לנשיא המכללה האקדמית אשקלון
פרופ' רובינשטיין: "באתי לתרום מניסיוני לחיזוק המכללה שנמצאת בחזית הלחימה...
איך לבחור כהלכה שמן זית איכותי שיתאים לצרכים שלך?
שמן זית הוא אחד הרכיבים הבסיסיים במטבח הים-תיכוני, ומשמש למגוון...
שיבא נגב- בית חולים חדש בדרום: זו המנהלת שתוביל אותו
מנכ"לית חדשה לחברת שיבא נגב - פרופ' אורלי וויינשטיין פרופ' אורלי...
דילוג לתוכן