רכש משמעותי למאוחדת: עדי בראל מונתה למנהלת מרחב נגב

רכש משמעותי למאוחדת: עדי בראל מונתה למנהלת מרחב נגב
קרדיט: יח"צ מאוחדת

עדי בראל, המנהלת האדמיניסטרטיבית של המרכז האונקולוגי בסורוקה, עוברת למאוחדת: "שמחה שניתנה לי ההזדמנות להמשיך ולהוביל את אסטרטגיית הרפואה המתקדמת וההיברידית של מאוחדת, להשפיע ולהיות חלק מהעשייה המדהימה של עובדי מאוחדת במרפאות הקהילה"

 

עדי בראל, אשר ניהלה את המרכז האונקולוגי בסורוקה בבאר שבע, מונתה למנהלת מרחב נגב במאוחדת ותחליף בתפקיד את איציק שושני, שמונה לתפקיד מנהל התפעול המחוזי.

קרדיט: יח"צ מאוחדת

בראל (44, אם לשניים), תושבת העיר באר שבע, בעלת תואר ראשון בניהול מערכות בריאות, תואר שני בגרונטולוגיה ובעיצומם של לימודי תואר שני נוסף בניהול מערכות בריאות במסלול מנהיגות בנגב מטעם אוניברסיטת בן גוריון והרשות לפיתוח הנגב. עדי מגיעה למאוחדת לאחר כ-20 שנה בכללית, בהם שימשה במגוון רחב של תפקידי ניהול. את דרכה החלה כמנהלת אדמיניסטרטיבית של מרפאות מרחב חורה, במסגרת תפקידה כמנהלת השירות של מחוז דרום של כללית הובילה מהלכים חוצי ארגון בתחום השיווק, השירות וקשרי קהילה לצד הצלחות בתחומים אלו. כאשר בתפקידה האחרון שימשה מנהלת אדמיניסטרטיבית במרכז לגסי הריטג' לאונקולוגיה בבית החולים סורוקה בו לקחה חלק משמעותי בהובלת פתיחתו של מרכז חשוב זה למען תושבי הדרום.

 

במסגרת תפקידה החדש, תנהל בראל את מרחב נגב במחוז דרום במאוחדת, הכולל את מרפאות מאוחדת ב-באר שבע, אילת, אשקלון, נתיבות, קרית גת ומרפאות המגזר הבדואי – שגב שלום, ערוער, לקיה, תל שבע, רהט, חורה, אלסייד, כסייפה והפזורה.

קרדיט: יח"צ מאוחדת

עדי בראל: "אני גאה להצטרף למאוחדת ושמחה שניתנה לי ההזדמנות להמשיך ולהוביל את אסטרטגיית הרפואה המתקדמת וההיברידית של מאוחדת, להשפיע ולהיות חלק מהעשייה המדהימה של עובדי מאוחדת במרפאות הקהילה. כבר ביומי הראשון בתפקיד התרגשתי לפגוש את הצוותים המיוחדים, האנושיים והמקצועיים שמעניקים את השירותים הטובים ביותר ללקוחות הקופה ומשלבים רפואה אישית ומותאמת לצד חמלה ומצוינות – דרך זו הובילה אותי לאורך כל השנים ובה אני דוגלת".

 

לדבריה, "אין ספק שמאוחדת עשתה רבות למען הקהילה עד כה ומביאה עמה תנופה של חדשנות – ואני מאמינה שיחד נוכל להביא לידי ביטוי את העוצמה האנושית והמקצועית עבור תושבי הדרום"

 

מנהל מחוז דרום במאוחדת, דני מושיוב: "עדי היא רכש נפלא וחיזוק משמעותי לצוות הניהולי של מאוחדת במחוז דרום, מביאה עמה ידע של עשרים שנות ניסיון במערכת הבריאות, לצד מקצועיות ללא רבב. אין לי ספק שתעמוד באתגרים הרבים, לאור ניסיונה הרב ויכולותיה המוכחות, לטובת תושבי הנגב והדרום".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
רענון בטיחות לנהגי מד"א מרחב נגב התקיים בפארק עידן הנגב
נהגים ממד"א מרחב נגב התכנסו בסוף השבוע שעבר באולם הכנסים...
חדשנות דרומית - חגיגה של יצירתיות, טכנולוגיה וחשיבה מחוץ לקופסה
אפליקציה חינוכית המותאמת לילדים עם עודף משקל, אוטומציה לגיוס קרנות...
הוקרה ופרידה: החברה הכלכלית לפיתוח באר שבע נפרדה מהדירקטורים שסיימו כהונתם
בישיבת הדירקטוריון האחרונה נפרדו בהערכה רבה צוות עובדי החברה הכלכלית...
טקס המצטיינים במכללה האקדמית אשקלון
המכללה האקדמית אשקלון קיימה טקס להענקת תעודות ומלגות הצטיינות ל-76...
חינוך ירוק מגיל צעיר: ילדי המועצה האזורית בני שמעון בהיכרות חווייתית עם עולם המחזור והטבע
בשבוע שעבר ובמהלך השבוע הנוכחי התקיימו, כמדי שנה, ימי שיא...
המהנדסות הבאות של הדרום
במהלך השנה החולפת הובילה חברת ICL יוזמה חינוכית ייחודית, שבמסגרתה...
הטכנולוגיה שמאחורי רפת חלבלבן כיסופים קולר חכם מתוגבר AI לפרות, ׳קרוסלת׳ חליבה, רובוטים חסכוניים לחיטוי והכנת הפרות ושלל פתרונות ענן ולמידת מכונה
חברת אפימילק, מקיבוץ אפיקים, גייסה למשימת השיקום של הרפת שנהרסה...
מרכז גמילה מסמים: הדרך לחיים חדשים
מרכז גמילה מסמים     מרכז גמילה מסמים מציע את הסביבה הבטוחה והתומכת...
נשיא המדינה ביקר בעזה
נשיא המדינה יצחק הרצוג ביקר היום, יום רביעי, כ״ז בתמוז,...
פסטיבל הפרינג' הבינלאומי ה-15 בבאר שבע יתקיים בסימן "משפחה" יום ב'-ה', 7-4 באוגוסט 2025, העיר העתיקה באר שבע
אירוע התרבות הרב-תחומי הבינלאומי לכל המשפחה של תיאטרון הפרינג' באר...
דילוג לתוכן