עשרות עובדי מפעל "סוגת" בקריית גת זכו להתרשם ראשונים מהמוצר החדש של החברה, קמח שמרים מסדרת הקסם להכנת פיצה ביתית בקלי קלות, בפיתוחו של השף המוערך ארז קומרובסקי. העובדים הופתעו לגלות ברחבת המפעל טראק-פוד מיוחדת וממותגת בשם "מאמא מיה" ובה אופה שהכין לעובדים ארוחה איטלקית משובחת – פיצות מהמוצר החדש "קמח שמרים פיצה" לאפיית פיצה בניחוח איטלקי, בקלות ובמהירות. עובדי המפעל זללו פיצות טעימות עם מגוון תוספות, התרשמו לטובה מהבצק שנאפה מהקמח החדש שמיוצר לפי נוסחה מיוחדת, המאפשרת לו לתפוח באופן מהיר ואחיד וללא צורך בניפוי. כעת הם יכולים להתגאות מהמוצר החדש שמגיע בימים אלה למדפים ברשתות השיווק ובסופרים.