עם החזרה לשגרה הובילו השפים נדב ודניאל, את הפסטיבל הראשון-'מהחממה לצלחת'- שהתקיים בסוף השבוע (4-6.3) בחממות החקלאיות בערבה התיכונה, מקום הולדתו של נדב במושב פארן, ויימשך בסוף השבוע הקרוב. בפסטיבל ביקרו אלפי אנשים ופודיס' שנהנו מקטיף, אירועי קולינריה במסעדות, ביקבים, מבשלת בירה, מכוורת דבש, טיולי תומקארים, אופניים ועוד.
השפים נדב ודניאל הדריכו סדנאות בישול בחממות וקיימו ארוחות ערב תאילנדיות, אמרו כי, הפסטיבל עבורם הוא חוויה מרגשת, לחזור לערבה מקום הולדתו של נדב, ולבשל הישר מהחממות עם תוצרת חקלאית טרייה ובריאה, וסוף סוף להיפגש עם קהל הסועדים לאחר הסגרים.
פסטיבל 'מהחממה לצלחת' ביוזמת תיירות מועצה אזורית הערבה התיכונה, קרן מיראז' וארגון 'השומר החדש'- יימשך גם בסוף השבוע 11-13.3.2021.