רוצים לשמור על הניצוץ? גוונו במציאת עוד תחביבים או דברים משותפים

רוצים לשמור על הניצוץ? גוונו במציאת עוד תחביבים או דברים משותפים
קרדיט - pexels.com

כולנו יודעים שכדי לשמור על הניצוץ על הקשר במיטבו חשוב לא לשקוע לתוך שגרת היום יום ולהשקיע את כל האנרגיות רק ביומיומי ובאפרורי. חשוב למצוא עוד ועוד דברים שמעניינים אתכם, בילויים שהם התנסויות ראשונות עבור שניכם. ברור שככל שמתבגרים וחווים דברים, כך קשה יותר למצוא את אותם דברים שיהיו ראשוניים עבור שניכם. נסו לחשוב מה שניכם אוהבים ומה עושה לכם טוב. אם לדוגמה שניכם אוהבי קולינריה, נסו לא רק ללכת למסעדות אלא למצוא עוד דברים שקשורים לתחום אך עדיין לא ניסיתם. כך למשל, הכנת גבינה ביתית היא חוויה שיתכן מאוד שלא ניסיתם עדיין. כולנו מכירים את הגבינות כמוצר מהמדף אך לא חושבים על כך שזהו מוצר אותו מכינים מאפס, כולל באופן ידני. התנסות שלכם בכך תיתן לכם נקודת מבט חדשה וגם חוויה משותפת ומהנה.

להפוך את הכנת הגבינה לבילוי זוגי מפנק

אפשר אמנם למצוא מתכונים לגבינות באינטרנט ולהכין לבד, אך אין כמו להפוך את ההכנה לבילוי של יום שלם שבו תלמדו הרבה מאוד על תהליך הכנת הגבינות, תטעמו גבינות מסוגים שונים וכמובן תעברו סדנת גבינות זוגית בה תתנסו בהכנה ותקבלו כלים איך להכין גבינות שונות, כולל טיפים מהמומחים. לפרגן לעצמכם בבילוי של יום שלם במקום כפרי וירוק בו ישנה מחלבת בוטיק להכנת גבינות מחלב עיזים ייתן לכם חוויה שלמה ומלאה. הביקור במקום יכול לכלול גם ביקור בדיר אם מתחשק לכם לפגוש את הכוכבות הראשיות של המקום, ללטף ולהאכיל, מה שייתן לכם לחזור רגע לילדות וישחרר אתכם עוד יותר. כאן תוכלו לראות עיזים שגדלות בכיף וחופשיות, ממש כמו בסיפורים.

ליהנות מאווירה כפרית ממש קרוב לבית: זה אפשרי

כאשר אנחנו חושבים על מחלבות בוטיק קטנות המכינות גבינות מעולות מחלב עיזים, אנו חושבים בעיקר על הגליל העליון בו ישנן מספר מחלבות כאלה. עם כל הכבוד למחלבות הגליל העליון, אפשר למצוא מחלבת בוטיק איכותיות לא פחות גם קרוב לבית, כאלה הנמצאות במרחק נסיעה קצר מתל אביב, ממש על הדרך בין ת"א לירושלים. מחלבת עיזה פזיזה של משק צבן נמצאת במושב טל שחר באזור מטה יהודה המקסים בו יש גם כרמים ויקבים רבים, כך שבין טעימות הגבינות, הכנתן או הביקור בדיר תוכלו ליהנות גם מטעימות יין והסברים על היינות השונים. ללא ספק בילוי נהדר שיחזיר אתכם הביתה מלאי חוויות.

עיזה פזיזה של משק צבן מציעה מגוון פעילויות בכל הרכב, החל מבילוי זוגי מפנק דרך ביקור משפחתי ועד פעילויות לארגונים וחברות. מוזמנים ליצור קשר.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
ילנה טרופנוב: "יש בעם הזה הרבה חוסן להמשיך קדימה ולא לאבד תקווה"
יותר מ-2,000 איש השתתפו בטקס חלוקת תארים של המכללה האקדמית...
פונו מהבית – ונאלצו להתמודד עם קשיים בירוקרטים
שיעור השיבה בקרב מפונים מאזור הדרום חצה את רף ה–90%...
בשורה לעיר ולתושביה: הסתיימו עבודות הרחבת הפיתוח הסביבתי סביב מתחם אסותא באר שבע
עיריית באר שבע, באמצעות החברה הכלכלית לפיתוח באר שבע ובשיתוף...
העתיד הירוק מתחיל עם פאנל סולארי קטן
יתרונות השימוש ב-פאנל סולארי קטן השימוש ב-פאנל סולארי קטן הוא דרך...
נשות החקלאות המובילות התארחו בערוץ הכלכלה החדש 10
מעין קטרון מנהלת מו"פ ערבה תיכונה וצפונית-תמר, חיה רק יהלום מנהלת...
"מפעל אדיר של ציונות ועלייה": 30 שנים לתוכנית עתיד חמדת בשדות נגב
בטקס מרגש שנערך בהיכל התרבות שדות נגב, ובהשתתפות מאות מבוגרות...
חברת אדמה מכתשים והעיר באר שבע מעמיקות את הקשר החינוכי והקהילתי בחווה החקלאית בעיר
צוות הנהלת אדמה מכתשים קיימה סיור מקצועי בחווה החקלאית, בהובלת...
50 סיבות לגאווה: תיכון יוצר עתיד באר-שבע נפרד ממחזור י"א
ביום חמישי האחרון במרכז למוזיקה תמוז נערך טקס סיום חגיגי...
ילדי עומר ולהבים יוצאים למסע מוסיקלי חובק עולם עם הסינפונייטה הישראלית באר שבע
לאחרונה נהנו ילדי הגנים וכיתות א' ביישובים עומר ולהבים מחוויה...
קרית מלאכי, קרית גת, ערד, אופקים, דימונה, ירוחם ונתיבות יאתרו תלמידים מצטיינים ומחוננים לקבלת מלגה ייחודית
"מלגת היהלום" של יאסא – לתלמידים מחוננים ומצטיינים מהפריפריה לצמצום...
דילוג לתוכן