"להדביק את הטוב": עיריית באר שבע ביוזמה קהילתית מרגשת לקראת יום המעשים הטובים

"להדביק את הטוב": עיריית באר שבע ביוזמה קהילתית מרגשת לקראת יום המעשים הטובים
צילום: באדיבות עיריית באר שבע

לקראת יום המעשים הטובים ה-19, שיתקיים ב-18/3/25 עיריית באר שבע, בשיתוף עמותת "רוח טובה" מקבוצת אריסון, יוזמת פרויקט קהילתי יוצא דופן – "קיר השראה".
הקיר יוצב במתחם הביג ויזמין את תושבי העיר לכתוב משפטי השראה אישיים על גבי סטיקרים, במטרה להפיץ תקווה, חוסן ושמחה.
הפרויקט מדגיש את כוחה של המילה הכתובה ואת יכולתה להשפיע על החברה ולחזק את רוח הקהילה.
ראש העיר באר שבע, רוביק דנילוביץ': "באר שבע ידועה כעיר של ערבות הדדית, קהילה ונתינה, ו'קיר ההשראה' הוא דוגמה מצוינת לכוח שיש למילים טובות ולמחויבות הקהילתית ליצור שינוי אמיתי. אני מזמין את כל תושבות ותושבי העיר לקחת חלק בפרויקט המשמעותי הזה, לכתוב, לשתף ולהשפיע על אחרים. כל מילה שנכתבת כאן עשויה להחיות את הלבבות, לשמח מישהו ולעיתים אפילו לשנות את חייו."
מאחורי היוזמה עומדת תמי איבגי חדד, מנהלת המחלקה העירונית להתנדבות לתחומי החירום והביטחון האישי באגף לוגיסטיקה וחירום בעיריית באר שבע, שאחיינה, סמ"ר נווה יאיר אסולין ז"ל, נפל בקרב ברצועת עזה לפני כשלושה חודשים.
תמי איבגי חדד: "הכאב על לכתו של נווה הוא אינסופי, אך לצד הכאב נותרנו עם מורשתו המיוחדת. המילים שהותיר אחריו הפכו לסמל של תקווה, ראיתי כיצד הן מחזקות אנשים ונוגעות בלבבות רבים. מתוך הרצון להמשיך ולהפיץ את האור שהביא עמו, יצרנו את 'קיר ההשראה' – מקום שבו כל אחד יכול להשאיר מסר חיובי שישפיע על אחרים. זהו פרויקט של קהילה, אחדות ונתינה."
אשת העסקים והפילנתרופית שרי אריסון, שיזמה את יום מעשים טובים לפני 19 שנים: "דווקא בימים אלו עלינו לעשות את הבחירה הפנימית מעומק הלב והנשמה. כשכולנו, או לפחות מסה קריטית, נבחר להיות מאוחדים, נבחר לאהוב איש את רעהו, נבחר לחשוב טוב, לדבר טוב ולעשות טוב – העולם שלנו יהיה טוב יותר".
הפרויקט, בהובלת המחלקה העירונית להתנדבות בתחומי החירום והביטחון האישי, הנהלת אגף מינהל לוגיסטיקה וחירום, אגף האחזקה, אגף הפיקוח העירוני, אגף הרווחה והשירותים החברתיים, ייצא לדרך במסגרת יום המעשים הטובים, ויעניק לתושבי באר שבע הזדמנות לקחת חלק ביוזמה מחברת ומרגשת.

התושבים מוזמנים להגיע, לכתוב, לשתף ולהשאיר מסר של תקווה.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
תחרות קולנער דרום: 'אין כמו הבית' – הסרט של תלמידי מקיף אמית שדרות זכה בפרס ציון לשבח
ברוח של תקווה והתחדשות, זכה סרט הגמר "אין כמו הבית"...
מאירים את הארץ יחד: אירועי חנוכה של קק"ל, בדרום הארץ, בסימן אחדות, תרבות ותקווה
קרן קימת לישראל מזמינה את הציבור הרחב לשורת אירועי חנוכה...
הפנינג ספורטיבי בחנוכה לבני/ות נוער: ספורט מוטורי נגיש לכולם, גם בני/ות נוער בני 14 ומעלה יכולים להשתתף במרוץ המכוניות ג’ימקאנה – במסלול המרוצים בערד
פתוח לקהל הרחב – ללא תשלום: 19.12.2025  התאחדות לנהיגה ספורטיבית, עיריית...
חוויה של רוק, קולנוע ואדרנלין דצמבר של רוקנרול בפלאנט באר שבע: להקת הרולינג סטונס על מסך ה־IMAX כפי שלא ראיתם מעולם
יום רביעי, 10 בדצמבר 2025, זהו תאריך שחובבי המוזיקה לא...
קרדיט צילום: דני מכליס
אות בן-גוריון הוענק לד"ר אסתר לוצאטו בטקס מרגש
במעמד מרגש, ובנוכחות בני משפחה, מכרים וחברים, הוענק לד"ר אסתר...
הבר בוניה - נפתחת בשוק העירוני המתחדש
ה"בר בוניה" הוא הפוד-טראק השני שמוצב בנקודה אסטרטגית בעיר, אחרי...
טעים, בריא ומקומי: חקלאות אורגנית במרכז העיצוב של הדרום
משק "פרידמן" מגיע היישר מהערבה למתחם "דיזיין פלוס" בבאר שבע...
עתיד ההסברה הישראלית: תלמידי קריית החינוך בן גוריון בנס ציונה יוצאים למאבק התודעתי בדרך טכנולוגית וחדשנית
משחקי מחשב, מפות דיגיטליות ומערכת רב לשונית למלחמה בפייק ניוז:...
השמים הם לא הגבול: תלמידי תיכון "רגר" משתתפים באולימפיאדת החלל ע"ש רמון
גם השנה מתקיימת אולימפיאדת החלל המופעלת באמצעות סוכנות החלל הישראלית...
נדרשת אסטרטגיה לאומית לפעולה במרחב הסייבר
כנס הסייבר הגדול של SCE ומערך הסייבר הלאומי  CYBER IN...
דילוג לתוכן