"להדביק את הטוב": עיריית באר שבע ביוזמה קהילתית מרגשת לקראת יום המעשים הטובים

"להדביק את הטוב": עיריית באר שבע ביוזמה קהילתית מרגשת לקראת יום המעשים הטובים
צילום: באדיבות עיריית באר שבע

לקראת יום המעשים הטובים ה-19, שיתקיים ב-18/3/25 עיריית באר שבע, בשיתוף עמותת "רוח טובה" מקבוצת אריסון, יוזמת פרויקט קהילתי יוצא דופן – "קיר השראה".
הקיר יוצב במתחם הביג ויזמין את תושבי העיר לכתוב משפטי השראה אישיים על גבי סטיקרים, במטרה להפיץ תקווה, חוסן ושמחה.
הפרויקט מדגיש את כוחה של המילה הכתובה ואת יכולתה להשפיע על החברה ולחזק את רוח הקהילה.
ראש העיר באר שבע, רוביק דנילוביץ': "באר שבע ידועה כעיר של ערבות הדדית, קהילה ונתינה, ו'קיר ההשראה' הוא דוגמה מצוינת לכוח שיש למילים טובות ולמחויבות הקהילתית ליצור שינוי אמיתי. אני מזמין את כל תושבות ותושבי העיר לקחת חלק בפרויקט המשמעותי הזה, לכתוב, לשתף ולהשפיע על אחרים. כל מילה שנכתבת כאן עשויה להחיות את הלבבות, לשמח מישהו ולעיתים אפילו לשנות את חייו."
מאחורי היוזמה עומדת תמי איבגי חדד, מנהלת המחלקה העירונית להתנדבות לתחומי החירום והביטחון האישי באגף לוגיסטיקה וחירום בעיריית באר שבע, שאחיינה, סמ"ר נווה יאיר אסולין ז"ל, נפל בקרב ברצועת עזה לפני כשלושה חודשים.
תמי איבגי חדד: "הכאב על לכתו של נווה הוא אינסופי, אך לצד הכאב נותרנו עם מורשתו המיוחדת. המילים שהותיר אחריו הפכו לסמל של תקווה, ראיתי כיצד הן מחזקות אנשים ונוגעות בלבבות רבים. מתוך הרצון להמשיך ולהפיץ את האור שהביא עמו, יצרנו את 'קיר ההשראה' – מקום שבו כל אחד יכול להשאיר מסר חיובי שישפיע על אחרים. זהו פרויקט של קהילה, אחדות ונתינה."
אשת העסקים והפילנתרופית שרי אריסון, שיזמה את יום מעשים טובים לפני 19 שנים: "דווקא בימים אלו עלינו לעשות את הבחירה הפנימית מעומק הלב והנשמה. כשכולנו, או לפחות מסה קריטית, נבחר להיות מאוחדים, נבחר לאהוב איש את רעהו, נבחר לחשוב טוב, לדבר טוב ולעשות טוב – העולם שלנו יהיה טוב יותר".
הפרויקט, בהובלת המחלקה העירונית להתנדבות בתחומי החירום והביטחון האישי, הנהלת אגף מינהל לוגיסטיקה וחירום, אגף האחזקה, אגף הפיקוח העירוני, אגף הרווחה והשירותים החברתיים, ייצא לדרך במסגרת יום המעשים הטובים, ויעניק לתושבי באר שבע הזדמנות לקחת חלק ביוזמה מחברת ומרגשת.

התושבים מוזמנים להגיע, לכתוב, לשתף ולהשאיר מסר של תקווה.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
הנוער בנס ציונה הכריע: ניצחון מוחץ למפלגת "ביחד" בתיכון בן גוריון
מאות תלמידי תיכון ע"ש בן גוריון בנס ציונה פגשו נציגים...
סיכול פריצה בשעת מעשה בלהבים
סיירי צוות 3 תפסו חשוד בפריצה לבית בלהבים, כאשר ברשותו...
טקס ההנצחה והזיכרון של המשפחות השכולות ועמותת קהילת שבט הנובה
למעלה מ-3,500 איש, בני המשפחות השכולות, שורדי ושורדות מסיבות הדרום,...
רגע לפני הגיוס: תלמידי י"ב מקריית גת יצאו לסיור בנגב המערבי בעקבות 7 באוקטובר
ביום הזיכרון הלאומי ל־7 באוקטובר יצאו תלמידי שכבת י"ב מאורט...
רשות הטבע והגנים: ארבעה יעלים נתקעו בגב בנחל ורדית - מבצע החילוץ הסתיים בהצלחה
במשך מספר ימים נותרו ארבעה יעלים לכודים בגב הגדול בנחל...
מנציחים וזוכרים: תיכון יוצר עתיד באר-שבע ציין את יום הזיכרון השלישי לאירועי ה-7 באוקטובר במעטפת חינוכית ורגשית ייחודית
עם קיר זיכרון אינטראקטיבי של הצלם הנודע זיו קורן ושיעורי...
הסיפורים שמאחורי השמות: טקסי הזיכרון למאורעות 7 באוקטובר התקיימו ב-SCE המכללה האקדמית להנדסה
בקמפוסים של SCE המכללה האקדמית להנדסה ע"ש סמי שמעון התקיימו...
זוכרים את הנופלים, מחבקים את המשפחות: טקס זיכרון בדיור מוגן משען באר שבע
הבוקר התקיים בדיור מוגן משען באר שבע טקס זיכרון לציון...
מנתיבות לאיצטדיון טרנר: בני הנוער שעושים את הצעד הראשון בעולם האימון
בני ובנות נוער מנתיבות, שעתידים להתחיל בחודש נובמבר את קורס...
A crowded public plaza with modern architecture and many people walking around.
אוניברסיטת בן-גוריון בנגב מציגה: התוכניות החדשות שיכינו את הסטודנטים בנגב לעולם של המחר – והמעטפת למשרתי המילואים
בינה מלאכותית מתקדמת, קיימות מעשית וניהול גלובלי: המוסד האקדמי הגדול...
דילוג לתוכן