חברת הענק Taboola נוחתת בנגב: יום ראיונות ראשון התקיים במרכז לאודר לתעסוקה

חברת הענק Taboola נוחתת בנגב: יום ראיונות ראשון התקיים במרכז לאודר לתעסוקה
קרדיט צילום: לאודר

בסוף השבוע האחרון, התקיים במרכז לאודר לתעסוקה בנגב יום ראיונות לחברת Taboola אחת מחברות הטכנולוגיה הגדולות והמשפיעות בישראל ובעולם. מדובר בבשורה אמיתית לאזור ולתושבים, עם כניסתה של שחקנית גלובלית משמעותית למרחב התעסוקתי של הנגב.

חברת Taboola מעצימה עסקים בטכנולוגיית פרסום מבוסס–ביצועים, הפורצת את גבולות מנועי החיפוש והרשתות החברתיות ומספקת תוצאות מדידות בקנה מידה רחב. היא עובדת עם אלפי מפרסמים ב-Realize ומגיעה ל-600 מיליון משתמשים יומיים דרך פאבלישרים מובילים בארץ ובעולם, בהם גלובס, ynet, כלכליסט, NBC News , Yahoo, סמסונג ושיומי. השותפויות מספקות דאטה ייחודי, אלגוריתמים מומחים וסקייל רחב. טאבולה מחזיקה תשתית טכנולוגית מתקדמת עם Java, Kubernetes, Spark, Redis, Kafka ועוד.

במרכז לאודר לתעסוקה בנגב רואים בשיתוף הפעולה עם Taboola צעד אסטרטגי לקידום הזדמנויות תעסוקה איכותיות בענף ההייטק לתושבי המרחב. המפגש כלל ראיונות עומק עם מועמדים שהוכשרו והותאמו מראש על ידי המרכז, כחלק ממאמץ כולל לחיזוק התעשייה המקומית.

יוחאי אוליאל, סמנכ"ל מחקר ופיתוח בטאבולה, הוסיף: " Taboolaכחברה מובילה במצוינות טכנולוגית מאמינה בכישרון של עובדי ההייטק הישראליים. הפעילות שלנו בדרום מקרבת אותנו אל העובדים ומאפשרת להם להיות שותפים בפיתוח מוצרים בחזית הטכנולוגיה. אני מודה למרכז לאודר על הסיוע ועל ההכוונה. יש בשיתוף הפעולה הזה פוטנציאל אדיר ונעבוד יחד כדי לממש אותו."

"Taboola היא חברת ענק שמביאה עמה רוח של חדשנות וגיוון תעסוקתי והעובדה שהיא פונה למרחב הנגב היא בשורה אמיתית עבור התושבים", אמרה קרן כהן, מנהלת מרכז לאודר לתעסוקה בנגב. "זו רק ההתחלה של שיתוף פעולה מתהווה, שיש לו פוטנציאל להשפיע עמוקות על שוק התעסוקה בנגב."

קרדיט צילום: לאודר
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
הנוער בנס ציונה הכריע: ניצחון מוחץ למפלגת "ביחד" בתיכון בן גוריון
מאות תלמידי תיכון ע"ש בן גוריון בנס ציונה פגשו נציגים...
סיכול פריצה בשעת מעשה בלהבים
סיירי צוות 3 תפסו חשוד בפריצה לבית בלהבים, כאשר ברשותו...
טקס ההנצחה והזיכרון של המשפחות השכולות ועמותת קהילת שבט הנובה
למעלה מ-3,500 איש, בני המשפחות השכולות, שורדי ושורדות מסיבות הדרום,...
רגע לפני הגיוס: תלמידי י"ב מקריית גת יצאו לסיור בנגב המערבי בעקבות 7 באוקטובר
ביום הזיכרון הלאומי ל־7 באוקטובר יצאו תלמידי שכבת י"ב מאורט...
רשות הטבע והגנים: ארבעה יעלים נתקעו בגב בנחל ורדית - מבצע החילוץ הסתיים בהצלחה
במשך מספר ימים נותרו ארבעה יעלים לכודים בגב הגדול בנחל...
מנציחים וזוכרים: תיכון יוצר עתיד באר-שבע ציין את יום הזיכרון השלישי לאירועי ה-7 באוקטובר במעטפת חינוכית ורגשית ייחודית
עם קיר זיכרון אינטראקטיבי של הצלם הנודע זיו קורן ושיעורי...
הסיפורים שמאחורי השמות: טקסי הזיכרון למאורעות 7 באוקטובר התקיימו ב-SCE המכללה האקדמית להנדסה
בקמפוסים של SCE המכללה האקדמית להנדסה ע"ש סמי שמעון התקיימו...
זוכרים את הנופלים, מחבקים את המשפחות: טקס זיכרון בדיור מוגן משען באר שבע
הבוקר התקיים בדיור מוגן משען באר שבע טקס זיכרון לציון...
מנתיבות לאיצטדיון טרנר: בני הנוער שעושים את הצעד הראשון בעולם האימון
בני ובנות נוער מנתיבות, שעתידים להתחיל בחודש נובמבר את קורס...
A crowded public plaza with modern architecture and many people walking around.
אוניברסיטת בן-גוריון בנגב מציגה: התוכניות החדשות שיכינו את הסטודנטים בנגב לעולם של המחר – והמעטפת למשרתי המילואים
בינה מלאכותית מתקדמת, קיימות מעשית וניהול גלובלי: המוסד האקדמי הגדול...
דילוג לתוכן